Vámpírokkal kapcsolatos információgyűjtés?
Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy tisztában vagyok a faj kialakulásával, tulajdonságaikkal, és a történelemben betöltött szerepükkel, ám az ember mindig megtudhat új dolgokat. Olyan emberek jelentkezését várom, akik érdekeltek ebben a témában, esetleg tudnak olyan fórumot, ahol hozzám hasonlóan komoly célokkal rendelkezők fordulnak meg.2017. jan. 6. 21:45
12/19 anonim válasza:
Ez Komoly? De van egy fórum Twilight
13/19 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy akik az ilyen kérdéseknél poénkodnak és írkálnak hogy hülyeség az egész, valójában félnek és magukat nyugtatják :) Az a haj, kedves kérdező, hogy nem fogsz hiteles információkat találni, főleg nem a mai elferdített valóságban. A régebbi történetekben, beszámolókban esetleg találhatsz való információkat, de ezt ne az interneten keresd, inkább menj el a levéltárba
14/19 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy egyes elmebetegek komolyan veszik ezt az idióta kérdést...
15/19 anonim válasza:
Van 1-2 jo rész amit a vámpiroknál találtak ki pl a szem fog amivel táplálék hoz juthat ha a szem fogak elég nagyok akkor be juthat az artériába ezután jönnek a gondok ha 1 ember nagy mennyiségű vért inna ki hányná mivel az agy azt hinné hogy belső vérzése van ha ezt a funkciót ki lehetne kapcsolni akkor még az emésztés van hátra és a vér mérgezést a vizt át tudja alakítani a szervezet vérré de a vért vérré először valahogy az a sok vérnek fel kellene szivodnia majd az érrendszerbe kerülnie + még a vér mérgezést elkerülni de halott akkor nincs gáz a sziv pumpáláshpz nem muszály élőnek lennie meg felelő elektromos hullámokkal maguktól mozognak az izmok amit az ki is küldhetne de még több és több probléma merül fel
17/19 Barbucso válasza:
Miért kell valakit elmebetegnek titulálni azért mert hisz valamiben amiben ti nem??? Most komolyan ... én is hiszel bennük. És normális vagyok... 21 éves lány vagyok.. na szevasztok
18/19 anonim válasza:
Huszonegy évesen hiszel a mesékben? Nem, nem vagy normális.
19/19 anonim válasza:
Én 33 vagyok és hiszek a tengerimalacokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!