Slenderman vagy a Figyelő létezik? Láttátok már bármelyiket is? Lehetőleg komoly válaszokat kérek.
A Slenderman 100% , hogy nem létezik, mivel, mint ahogy előzö írta, egy versenyen bukkant fel először.
A Rake (Figyelő) szörnyről nem tudok. De ha létezik is, nem a mi gondunk, mivel nem Europában él.
Ha parázni akarsz inkább olvass europai szörnyekről. :D Illetve a tükrökben élő szellemekről.
Ezer százalékra veszem, Kérdező. Gondolj csak bele.
😃
Sajnos több Slenderman is létezik CreepyPastán.
Például: Splendorman, Tenderman, Slanderman, stb.
Ha rákeresel erre: Slenderman and his brothers names
Egy halom nevet dob ki és képet.
A Slenderman az kitalált, van fent a youtube-on róla egy videó is. Én úgy tudom, hogy egy horrorjátékhoz kerestek egy 'szörnyet' és belehetett küldeni a játék készítőinek. És hogy népszerűsítsék kitalált történeteket találtak ki róla..stb
The Rake (vagyis a figyelő) őszintén megmondom, hogy arról fogalmam sincs, én is olvastam arról a családról. De állítólag van róla egy 1800-as évekbeli napló bejegyzés, ahova először le van írva. Miszerint egy férfi éjjel látta a Figyelőt. Meg állítólag számos bejelentés érkezett róla, hogy látták, meg rengeteg videó is van róla, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!