Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet-e szerelem ember és...

Lehet-e szerelem ember és arkangyal között?

Figyelt kérdés
Ez is egy kérdés. Csak tudni szeretném ennyi az egész!
2016. nov. 6. 15:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
AKKOR MINEK SZÓLTOK HOZZÁ HA NEM TUDTOK ÍRNI NORMÁLISAT?! METATRON EZT LÁTTA HOGY BECSAPTÁL ENGEM ÉS MEGLÁSD! VISSZAKAPOD!
2016. nov. 7. 20:30
 12/24 anonim ***** válasza:
Ezek az emberek tiszta hülyék!!! Miért írogatnak Metatron nevében?! Igazad van, kedves kérdező! Az angyalok mindig velünk vannak és azt akarják, hogy érezzük, sosem vagyunk egyedül! Úgy közelednek felénk, ahogy mi feléjük!
2016. nov. 7. 20:35
 13/24 A kérdező kommentje:
Mindenkinek más a véleménye, de akkor se kéne Metatron nevében írni, hogy csak fizetségért dolgozik őrangyalként, mert ő ezt látja és feljegyzi!
2016. nov. 7. 20:37
 14/24 anonim ***** válasza:

Ezt írta az a majom, aki szórakozik:

"Delator nevű felhasználó válasza:

Sajnálom Dóri, én vagyok Metatron, de csak azért beszélgettem veled, mert unatkoztam és előtte összevesztem az asszonnyal. Az őrangyalság nálam csak egy munka, amit hébe-hóba elvégzek egy kis fizetségért."

Szerintem ez a Delator nem normális! -_-

2016. nov. 7. 20:41
 15/24 A kérdező kommentje:
ÚGY ÍROGASSON, HOGY METATRON LÁTJA ÉS FELJEGYZI!!!
2016. nov. 7. 20:43
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Én vagyok Metatron. Ez a művész nevem az angyaliparban. Sokat szoktam beszélni Dóri-hoz hasonló lányokkal telepátián keresztül amikor alszik az asszony.

#15 Velem ne beszélj így, mert hát nem foglak átkísérni a bíborfolyón, hanem belelöklek a Dunába

By: Metatron

2016. nov. 7. 21:36
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Én nem csaptalak be. Meg is mondom, hogy 65 éves vagyok, de szeretek beszélgetni fiatal lányokkal. Mi a problémád ezzel?
2016. nov. 7. 21:45
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Az előbbit a 12-esnek írtam.
2016. nov. 7. 21:46
 19/24 Fleurr ***** válasza:

Látod kérdező mit tettél?!

Megidézted Lucifert és Metatront... és egy virágot.

Üdv: Fleur (egy virág)

P.S. Ki az a Metatron? Eddig valami Undertales játékot dobott ki róla meg fanartokat.

2016. nov. 28. 19:38
 20/24 anonim ***** válasza:
De hülyék ezek az emberek! Metatron nevében írkálnak?! Ezek normálisak?! Menniük kéne a zárt osztályra! Kedves kérdező! Ne foglalkozz velük! Szerintem lehet szerelem köztük!
2017. jan. 30. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!