Szerintetek ki a nagyszerűbb ideologus? David Icke vagy Erich Von Daniken?
David Icke kreacionista? ha jol tudom
mig Erich von Daniken paleo asztronauta :P
olyan szo nincs hogy ideologus
magyarul ird le mire gondoltal ezzel a szoval
idealista olyan van az a szemely aki az idealizmus hive.
"Az idealizmus ellentéte a
materializmus."
Daniken nem mondhato materialistanak?
#2 abbol a szocikkbol
lehet erre gondoltal te:
"Filozófiai tartalmán kívül létezik egy köznyelvi jelentése is: valamely eszmény önzetlen, rajongó szolgálata, esetleg a tényeket mellőző, mindent jónak, tökéletesnek tartó naiv felfogás."
de ez meg mindeg nem illik rajuk mert ez esetben nem ragaszkodnanak a sajat elmeleteikhez hanem a tobbit is elfogadnak
Icke az evoluciot veti el elsosorban
mig Daniken sokmindent elvet vagy megmasit, az evoluciot egy az egyben tudtommal nem veti el
en gondoltam ra rosszul elnezest!
ideológus (görög)
Egy adott ideológia kidolgozója, képviselője vagy elméleti tudósa. Tudományos és politikai fogalom.
Az ideológia szó eredetileg és szó szerint az ideák (gondolatok, eszmék, ötletek) rendszeres tanulmányozását, tanát jelentette
ez igy mar ertheto, en teljesen mindeg az idea szora aszocialtam
igen ok gondolatok, eszmek, otletek terjesztoi
amik masneven ideak...
ahogy én észrevettem a daniken bemutat különös dolgokat aztán kérdéseket tesz fel ezekkel kapcsolatban,amikre nincsen válasz és el lehet rajta gondolkozni.
míg icke sokkal aktuálisabb témákat érint,amiknek valószínűleg alapja is,de mindezt paranoid skizofrén körítésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!