Akik felnek, a szellemektol mitol felnek tulajdonkeppen?
Gondolom attól hogy a szellem kinyiffantja őket és még nem akarnak meghalni...lehet még nem akarnak szellemkedni, még élni akarnak egy kicsikét :D
Én úgyhallottam hogy ha idegesít egy szellem, el kell kezdeni ócsárolni és kritizálni, lehordani a sárga földig, mert akkor békénhagy.
Az emberekbe bele van kódolva az ismeretlentől, a megmagyarázhatatlantól való borzongás, félelem.
Ha elfogadjuk a szellemvilág létezését, akkor azzal is tisztában kell lennünk, hogy effektíve nem tudnak ártani nekünk, nem ezen a fizikai síkon mozognak.
Sokkal inkább az "félelmetes", hogy mit kezdesz egy olyan tapasztalattal, aminek a tudomány mai állása szerint nem lenne szabad bekövetkeznie, ám mégis megtörténik. Nem tudsz eligazodni, hogy megtörtént vagy csak behaluztad, ugyanakkor azt tudod, hogy megéltrd, átélted a jelenséget.
Nekem a sikeres szellemidézés után voltak ilyen érzéseim. Maga az ismeretlen, a dolog természetfelettisége volt megborzongató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!