Lumia 532 kérdése:
Miert tart mindenki hulyenek amiert a halalom utan itt akarok maradni a foldon szellemkent?
Figyelt kérdés
azert milyen jo lenne mar latni mi lesz itt mondjuk 200 ev mulva. en azt tervezem majd ha latom a fenyt direkt ellenkezo iranyba megyek majd2016. szept. 3. 10:30
1/20 anonim válasza:
Én nem nézlek h.lyének, sőt normálisnak tartalak. :) Én a leszületésemet tervezem újra, nőként :) És hetero vagyok! :D
2/20 A kérdező kommentje:
koszi. nekem valahogy semmi kedvem nem lenne meg egyszer megszuletni remelem nem akarnak majd erre kenyszeriteni
2016. szept. 3. 10:54
3/20 anonim válasza:
Szellemként élni örökké az se lenne rossz, kukkolni a meztelen embereket például :D
4/20 anonim válasza:
Akarjál. Jó lenne látni mi lesz utána. Tervezzed. Direkt ellenkező irányban menj. Nem tart senki hülyének!
Különös, hogy az elmegyógyintézetben van net, de ez nem tartozik ide, csak eszembe jutott.
5/20 anonim válasza:
Már megint te? Ez valami fétis nálad, ez a szellemként akarsz kukkolni dolog?
6/20 anonim válasza:
legyél egy dilis pixa, akit nem környékeznek meg a fiuk :pp
7/20 A kérdező kommentje:
en nem akarok senkit se kukkolni😝😝😝
2016. szept. 3. 11:14
9/20 anonim válasza:
Esküszöm én is ugyanezt akarom.Sokat gondolkoztam ezen.
10/20 anonim válasza:
Nem hülyeség, az ilyen gondolatok a természetes védekezőmechanizmus részei. Valószínűleg az átlagnál is jobban gyötör a halálfélelem, ezért ilyen halál utáni életről fantáziálgatsz, hogy csillapítsd. Ez valahol jó, valahol rossz. A halál elfogadása is része az életnek, picit próbálj megbarátkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!