Mi volt a kutyaval? Mi ez az egesz?
Sziasztok
Tegnap a konyhaban ultem,es a kutyam elkezdett morogni egyik szekre....es ugatnj mind ha megveszett volna...elmentem onnan es az ajtoba altam...ugatott annyira a szekre...nagyon megijedtem,majd oda vittem a szekhez majd elkezdett nyusziteni es elfutott onnan...este leultem tv zni....a kutya mellettem fekudt..majd elment mellolem...oda ment a lepcsohoz,es nezte a lepcsot...tobszor elhoztam onnan de vissza ment....majd kiment a konyhaba es a szek mellett ult es nem akart elmozdulnk onnan...enis lepteket hallottam....mi lehetett az amit latott??szellem?multkor a kereszt apum egyedul volt othon,es mondta h ejjel valami elkezdte ot fujtogatni es nem tudott megmozdulni es alig kapott levegot,a kis unokatesom mindig azt mondogassa h lassa a dedit....aki mar 1 eve meghalt,szellem lehet a hazba?de mer akarta.volna megfujtani a keresztapam?....normalis valaszokat kerek!!
Rosszul előadott, tagolatlan, zavart mese!
Kettőtök közül a kutyádak semmi baja.
Annyi volt a kutyával, hogy ő látja azt is, amit te nem.
Ha veszélyt érez,akkor ez a reakció.
(Feltéve, ha igaz az, amit leírtál)
Amit a keresztapud tapasztalt az alvásparalízis.
Erre főként az utal, hogy nem tudott megmozdulni, éjjel történt (gondolom felébredt alvás közben). A többi egyénenként változó tünet.
Kérd meg az unokatesódat, hogy próbáljon meg beszélni vele.
Ha tud az unokatesód olyat mondani, amit csak te tudhatsz és a dédi, akkor az elég bizonyíték lesz arra, hogy ő van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!