Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A pteroszaurusz féle kriptidek...

A pteroszaurusz féle kriptidek, mint a ropen például, lehetnek eddig nem azonosított óriásdenevérek?

Figyelt kérdés

Szóval ezeket főleg ott észlelik, ezek az Ázsia és Ausztrália közötti szigeteken, meg Afrika. (ahool, orang bati, stb.)

Szeretem a denevéreket, ezért is érdekel a téma. Esetleg tudtok ezekkel foglalkozó könyveket vagy történeteket? Lehet fikció/regény is.

2016. aug. 5. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Te véletlenül nem a kriptidek küldötteként próbálod felderíteni a földi élet rejtelmeit? Gyanús, fölöttébb gyanús...
2016. aug. 10. 23:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezért most meg kéne, hogy öljelek...de ha megígéred, hogy titokban tartod, akkor most eltekintek ettől.
2016. aug. 11. 00:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Na jó, nem szólok senkinek, de a gyíkemberek a plútón már úgy látom sejtenek valamit. :D
2016. aug. 11. 01:14
 4/9 A kérdező kommentje:
:(
2016. aug. 11. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ezen felröhögtem
2016. aug. 11. 15:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Na, örülök, hogy vidámságot csempésztem a hétköznapjaidba.

De valaki már a kérdésemmel is foglalkozhatna.

2016. aug. 11. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

A kérdés viccnek tűnik, csak rossz kategóriába került.

De ugye nem komolyan kérdezel ilyesmit? :))

2016. aug. 12. 13:07
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem került rossz kategóriába és nem is viccnek szántam. Engem ez komolyan érdekel. (Nem tehetek róla, hogy itt nincs kriptidek opció, vagy hogy ezotériának hívják.)

De ha te ezt viccnek tartod, akkor szerintem te jársz a rossz kategóriában.

2016. aug. 12. 13:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Régen viszonylag sokat foglalkoztam kriptozoológiával és az ilyen állítólagos pterosaurus észleléseket mindig is kétkedéssel kezeltem. Erre csak ráerősít az a sok bizonyítottan hamis kép, illetve beszámoló melyekkel bizonygatni akarták egyesek, hogy napjainkban is élnek eme repülő őshüllők (Kedvenc fake pterosaurusom a Hundraco, amiről nem sokan tudják, hogy bár csak közvetve de innen a Gyakoriról indult ki. Sajnos még egy ilyen egyértelmű kamut is elhittek néhányan)

Amennyiben valóban hiteles a beszámolók egy része, akkor sokkal valószínűbb, hogy pl. egy (vagy több) eddig ismeretlen, meglehetősen nagy méretű repülőkutya faj áll mögöttük. Annak az esélye, hogy pterosaurusok még napjainkban is itt repkednek, majdnem teljesen nulla.

2017. jún. 5. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!