Bonnie2019 kérdése:
Tudnátok mondani nekem természetfeletti lényeket?
Figyelt kérdés
Olyat keresek,ami különleges. Tudnátok ilyeneket?
Köszönöm előre is! :)
2016. júl. 20. 13:44
11/23 Amarok Tonrar válasza:
Áh, értem már miért törlik mindig a válaszom. Nem egyértelmű. A természet (fák) felett repülő rétisas. De ha különlegesebb kell, akkor repülő nyúl, rétisassal a hátán.
12/23 anonim válasza:
Eddig is csak úgy beletörölgettek a válaszokba, vagy csak mostanában csinálják ezt? Nem az első eset.
13/23 Amarok Tonrar válasza:
Rétisas, rétisas,
nincsen csodás'b a rétisasnál.
Hálót ő sose sző,
nem bizony, merthogy sas.
Vigyázz! Vigyázz! Ha jő a rétisas...
14/23 Fleurr válasza:
Slenderman, Rake, Kiszel Tünde, Micimackó, Banshee, Dullahan, Onryo, The Green Lady,Funayurei, és sok sok ázsiai szellem van, mert ők nagyoooon babonásak, de királyak a történeteik.
@LC Ez a pókmalac dal a Simpson családból?
15/23 Amarok Tonrar válasza:
"@LC Ez a pókmalac dal a Simpson családból?"
Lehetséges. De a malacok ritkán repülnek. A pókmalac se repül.
16/23 anonim válasza:
Hát Orbán királyunkat hogy felejthettétek ki?
18/23 anonim válasza:
#12: Én is most vettem észre ,hogy olyanokat törölgetnek ,amiket nem kéne ,mert nem sértő. De láttam olyat ami sértő volt és nem törölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!