Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Veletek szoktak különös,...

Veletek szoktak különös, félelmetes dolgok történni? 19/L

Figyelt kérdés

a szkeptikusok kérem ne irjanak...arra vagyok kivancsi h valaki hisz e a (szellemekben) illetve történt e már valami fura dolog ilyen téren veletek?

:)

2016. máj. 12. 15:44
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

privibe is szívesen meghallgatom :)

2016. máj. 12. 15:46
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Szkeptikus vagyok, és nem is. Hiszek is, és nem is.

Vannak furcsa élményeim, amikre magyarázatot még nem találtam, de remélem egyszer majd fogok találni.

2016. máj. 12. 16:03
 3/12 A kérdező kommentje:

elmesélnéd nekem privibe? :)

2016. máj. 12. 16:05
 4/12 anonim válasza:

Ideírjátok pls:$

Velem annyi hogy éjszaka kopogást hallottam (de a macskákra fogom)

2016. máj. 12. 21:46
 5/12 anonim válasza:
És veled történt már kérdező?
2016. máj. 12. 21:46
 6/12 anonim válasza:
100%

Szia!

Nálunk a házban furcsa dolgok történnek mióta meghalt a párom nagymamája. Ő is ott lakott (3 generációs családi ház)Mi a középső szinten lakunk, de azt is tudni kell hogy már csak mi lakunk ott, mert apósom is meghalt 4 éve., a párom testvérei meg elköltöztek.

Miután meghalt eltelt kb 5 év és utána kezdődtek. Kopogás az ajtón..hol normális hol dörömbölés.. a kutya is szokott néha fölfele nézni a plafonra vagy éppen sokáig egy bizonyos pontot (csak ül és bámul) volt hogy a lányom ült az ülőgarnitúrán és a kutya folyamatosan szemrebbenés nélkül mellé nézett.. és néha ugat. Egyszer amikor a lányaimmal aludtam bent a kis szobába francia ágyon, nagyobbik lányom 17 volt a kicsi 8, ő aludt középen én a szélén. Mondta reggel a nagyobbik hogy éjszaka egy hosszú hajú nő állt az ágyamnál (fölöttem)és azért nem szólt nekem, nem keltettet föl mert félt. Magára húzta a takarót és lapult míg el nem aludt.. Az ijesztő az egészben hogy amikor a kisebbik lányom kb 4 éves volt azt mondta hogy egy hosszú hajú néni áll a konyha ajtóba. (Akkor még nem értettem.. utána kezdődtek el a dolgok) És ez még semmi, rengeteg ilyen dolog történt.. a nőt én is láttam., de csak feltételezem hogy a mama lehet az. Volt amikor magától lekapcsolt a tv majd vissza. volt amikor mind a 4 elektromos cigim elromlott (aksi) nem töltött majd másnapra mind a 4 jó lett. Volt amikor a hifitorony magától bekapcsolt. Eltűntek tárgyak majd előkerültek. Olyan is volt hogy az egész házban olyan hangos dübörgés volt mintha földrengés lenne.. párom le is szaladt a pincébe mert olyan volt mintha onnan jönne.. És ez nem kitalált, ez így van! Már nem mesélem el senkinek, mert nem hiszik el mondván mindenre van magyarázat. Berepült egy madár, az kopogott.. stb..

Én elhiszem, láttam, hallottam.. Most már ritkábban vannak ezek a dolgok., 4- 5 havonta egy ilyen van.

Veled is történt valami?

2016. máj. 13. 14:10
 7/12 anonim ***** válasza:

miért ne lehetne? ere van egy idézet is hogy azt nem tudod bebizonyítani hogy nincs csak azt hogy van:3

én nem vagyok kex tipus

2016. máj. 13. 14:14
 8/12 A kérdező kommentje:

óh érdekes a történeted!

2016. máj. 13. 16:43
 9/12 anonim válasza:
50%
Nekem egyszer az üdítőautomata nem adott ki 100 ft-t. Nagyon ilyeszto vol, mert pont annyi hianyzott a metrójegyem árából, ugyhogy muszáj volt megint teleportálnom hazafelé.
2016. máj. 14. 02:22
 10/12 anonim ***** válasza:
41%
Engem egyszer majdnem elragadott az érmelléki kuglófember de szerencsére egy raptor túl gyors neki így lehagytam.
2016. máj. 14. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!