12/22 anonim válasza:
na,még mindig megvan a démondod? vagy már túladtál rajta?
13/22 anonim válasza:
Beszélj róla a szüleiddel . 10 évesen vajmi kevés esélyed lenne egy démonnal szemben . És ne gondolj rá lehet csak elhiteted magaddal hogy van ott valami , holott lehet semmi sincs mitől tartanod kellene
14/22 death42 válasza:
Kéred el a lakbért.
A lakásod nem hajléktalanszálló.
15/22 anonim válasza:
itt 3 démon is volt de hogy beköltöztünk levittem az ólba ott idomitgatom őket kis cucik az egyik még a labdát is vissza tugya hozni:)
16/22 anonim válasza:
Mit tegyeku ha ház van a démonomben?
nyihau nyihau vihu grrrrrrrrrrhu
17/22 anonim válasza:
Én hasznis választ adok!Fesd feketére egy tükör hátát tedd fel abba a sarokba ahol érzed a gonoszt és kántálj valami szöveget.Ekkor valami ködnek kéne beleszivárognia a tükörbe!
18/22 anonim válasza:
Ha tényleg démonod van, akkor szerintem ne itt keresd a választ, mert a sok válasz közül valamelyiket véletlen megfogadod és még a végén magadra haragítod.
Viszont ne figyelj rá és semmi esetre se beszélj hozzá...én azt ajánlom, mert akkor azt érzi hogy érdekled és rosszabb lesz a helyzet.
De amúgy miből gondolod hogy démonod van?
20/22 Balikusz válasza:
Kezd el olvasni a bibliát,es Isten megsagít vagy jezus meglátogat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!