Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintem szellemek nem...

Szerintem szellemek nem léteznek, de akkor mi történik?

Figyelt kérdés
El mondaná valaki, hogy mikor nem vagyok itthon a laptopom, meg néha egyéb tárgyak, változtatják a helyüket? Főleg hogy senki sincs a lakásban rajtam kívül. Az is elő fordul, hogy alvás közben is el mozdulnak. Szellemek szerintem nem léteznek, de akkor ez most most mi? Nem tudom mit gondoljak, valaki vélemény? 26F
2016. márc. 30. 02:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2016. márc. 31. 07:33
 12/13 anonim válasza:
De léteznek!!!😆
2016. ápr. 9. 18:50
 13/13 anonim válasza:
A lélek tényleg tovább él, de nem megy vissza a Földre, hogy még facebookozzon egy kicsit. Mondták már páran, hogy "meghal egy ember és nem fejezett be valamit a Földön, amit még meg kell csinálnia, ezért visszamegy és megoldja". HÁT EZT HOGY? "Nehari, Isten, visszamegyek, mert még nem mosogattam el..." Vannak szellemek: angyalok és ördögök. Jók és Rosszak. De az ilyen huhogós, lepedős, eldeformálódós, tárgymozgatós szellemekben nem hiszek! Max. a szomszéd ment átrendezni a szobádat.
2016. ápr. 24. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!