Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet, hogy szellem volt és...

Lehet, hogy szellem volt és beszéltem vele?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta szoktam érdekes dolgokat érezni. Sokszor éreztem, hogy van valami velem és ha egyedül vagyok akkor félelmet kelt bennem. Egyik nap a kutyánk elkezdett valamire ugatni és morogni, de nem volt ott semmi, kint se volt semmi és olyan volt, mintha lenne ott valaki/valami, de nem láttam semmit. Egyedül voltam itthon így gondoltam nem fognak bolondnak nézni, ha elkezdek a levegővel beszélgetni, így mivel a kutyánkon látszott, hogy már olyan, mintha félne elkezdtem beszélni a pont felé, hogy hagyja békén stb. És a kutya ez után nem sokkal abbahagyta az ugatást. Sose lenne bennem ennyi bátorság, hogy mint egy hülye szinte leüvöltsem akár a semmit is, de ha a kutyáról van szó bárminek neki mennék, szóval itt megint azt tudom mondani, hogy bennem is félelmet keltett az a valami, ha egyáltalán volt ott valami.
2016. márc. 29. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de nem bizonyos.
2016. márc. 29. 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet volt ott valami , mivel a kutyák jobban érzékelik ezeket. És látni is tudják az ilyen lényeket, lehet éppen téged védett a kutya is és ezzel az ugatással, morogással próbálta elűzni a házatok közeléből. Aztán mivel te felsőbb rendű lény vagy így a te idegességed és hangod volt a nyerő... mármint hogy azzal tudtátok igazán elzavarni
2016. márc. 29. 16:27
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Ha ilyet tapasztalsz mondj egy imát és meglátod, hogy elmúlik a rossz érzésed.

2016. márc. 29. 17:24
 4/4 anonim válasza:
Ha tényleg szellem volt ezesetben hívd a szellemírtókat a 666666-os számon és ameddig nem végeznek költözz el egy ismerősödhöz mert ha nem teszed akkor már hiába fogsz menekülni a szellem elől a szellem mindenhova követni fog téged.
2016. ápr. 12. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!