Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy kell szellemet idézni?

Hogy kell szellemet idézni?

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék szellemmel találkozni és az se érdekelne, ha rossz szándékú lenne...
2016. márc. 14. 10:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem fogsz meghalni tőle. Ez nem horrorfilm. Maximum az életed lesz a jelenleginél rosszabb. Attól, hogy egy szellem van körülötted, még nem jelenti, hogy észre is fogod venni. Ahhoz hogy lásd, és érezd, nem elég az idézés.
2016. márc. 14. 19:51
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem is erre céloztam, hogy ettől halnék meg. Csak "példának" mondtam, hogy nekem már nem igazán van veszteni valóm.

És amúgy meg éreztem már szellem jelenlétét, de nekem ennél több kell.

2016. márc. 14. 20:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Mindig van lejjebb. Igazából az ember olyan szintű szenvedésre képes anélkül, hogy belehalna, hogy el se tudod képzelni.

A szellem jelenlétét érezni nem nehéz. Arra talán még egy zsigerből tagadó is képes. A szellemek jelenlétét valóban megtapasztalni viszont ennyivel nem lehet. Érezted a jelenlétét, de nem láttad, nem hallottad, őt magát nem észlelted. Hiába idézel meg bármit, ennél többre nem számíthatsz. Abban a pesszimista, rossz érzelmi állapotban, amiben most vagy(leírásod szerint), az észlelést sem tudnád fejleszteni, vagy megtanulni. Nem azért, mert veszélyes, vagy káros, hanem mert jelenleg alkalmatlan vagy rá.

2016. márc. 15. 08:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Figy apám idézett az akkori barátnojevel amikor a fiával volt terhes ( a barátnője :D, és nem én voltam az a fiú) és bejött.

A korulmenyekrol annyira nem tudok csak par gyertyát raktak a furdobe es ott voltak megfogtak egymas kezet es nagyon nagyon erosen koncentraltak. (Ennyi a lényeg csak gondold komolyan!) Es megideztek apa ük nagyapjának a szellemét aki megmondta hogy fiuk lesz. (Mert akkor nem tudtak hogy milyen nemű lesz)

Amugy apám nem mondta a korulmenyeket pedig kivancsi vagyok. Hogy vajon látták vagy csak hallották?! Na mindegy.

2016. márc. 15. 18:52
 15/15 anonim ***** válasza:
A kecske vérébe keverd agyvelejének maradékát,majd égesd szénné ezzel kend be karod majd saját ereid átvágva pentagrammot rajzolva kántáld a megidézendő nevét...
2016. ápr. 11. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!