Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy lehetne szellemmel újra...

Hogy lehetne szellemmel újra kapcsolatba lépni?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta érzem, hogy valaki mindig velem/mellettem van. Kb 1 hónapja erősebb lett vagy hogy mondjam és amikor rágondoltam, hogy van valami itt, akkor egyik pillanatról a másikra nagyon hideg lett a szobában, olyan volt, mintha körülöttem lenne az egész. És amikor szüleim bejöttek még meg is kérdezték, hogy nyitva van-e az ablak. Ha nincs rajtam kívül más a házban, akkor olyan, mintha figyelne valaki.

De egy ideje eltűnt, pedig engem érdekelne, hogy most miért tűnt el, ha eddig mindig itt volt.

Néha úgy gondolom, hogy talán a nagypapám lehet, mivel amikor őt temették rosszul voltam és nagyon homályos az emlékeimben az egész, pedig minden másra tisztán emlékszem. Nem is igazán ismertem őt, de halála után sokat foglalkoztam vele és olyan volt, mintha beszélhetnék vele ha rágondoltam. De most eltűnt és szeretném, ha ő vagy ez a valami megint itt lenne. Hogy érhetném ezt el?

2016. márc. 12. 10:34
 1/9 Legoman ***** válasza:

Ne akard kényszeríteni, hogy ott legyen veled.

Ha valóban érdekel, hogy miért tűnt el, akkor kérdezd meg tőle. :)

Ez a legegyszerűbb megoldás. :)

De semmiképp ne kényszerítsd semmire.

2016. márc. 12. 11:11
 2/9 A kérdező kommentje:
De hogy kérdezzem meg tőle ha eltűnt?
2016. márc. 12. 11:18
 3/9 Legoman ***** válasza:

Szólítod, és megkérdezed tőle, hogy miért tűnt el.

Ha rágondolsz, akkor menni fog. :)

Ha nem jön egy ideje semmi válasz, akkor a dolgát befejezte, és elengedte a kezed. :)

2016. márc. 12. 11:37
 4/9 A kérdező kommentje:
De ne... Igaz néha félelmet keltett, de amikor nem, akkor olyan volt mintha védene és mióta nem érzem, hogy itt van csak a félelem érzete maradt, de az is csak este. És furcsa, mert nem félek attól, hogy bármilyen szellem bántana vagy hasnoló, hanem a jelenléte ijesztő. De napközben semmi.
2016. márc. 12. 11:41
 5/9 death42 ***** válasza:

Azonos szellemmé kell válnod, mert ez a tuti módszer, nem? Olyan, mint ha a. ember emberrel beszélgetne.

Nos, legegyszerűbb mód, ha meghalsz, de előbb utóbb úgyis véged lesz, úgyhogy csak ki kell várni türelmesen. :D

2016. márc. 12. 13:42
 6/9 Legoman ***** válasza:
Ha félelmet kelt benned, akkor nem hinném, hogy valami jóságos lény lenne, aki segíteni akar.
2016. márc. 12. 16:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Attól még érdekel...
2016. márc. 12. 17:15
 8/9 Legoman ***** válasza:
Akkor mint írtam, szólítsd meg, és kérdezz tőle.
2016. márc. 12. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem az őranygyalod volt ott xd ha azt Erezted hogy van valaki melletted csakis tipikusan őranygyal xd
2016. márc. 13. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!