Hogy lehetne szellemmel újra kapcsolatba lépni?
Kiskorom óta érzem, hogy valaki mindig velem/mellettem van. Kb 1 hónapja erősebb lett vagy hogy mondjam és amikor rágondoltam, hogy van valami itt, akkor egyik pillanatról a másikra nagyon hideg lett a szobában, olyan volt, mintha körülöttem lenne az egész. És amikor szüleim bejöttek még meg is kérdezték, hogy nyitva van-e az ablak. Ha nincs rajtam kívül más a házban, akkor olyan, mintha figyelne valaki.
De egy ideje eltűnt, pedig engem érdekelne, hogy most miért tűnt el, ha eddig mindig itt volt.
Néha úgy gondolom, hogy talán a nagypapám lehet, mivel amikor őt temették rosszul voltam és nagyon homályos az emlékeimben az egész, pedig minden másra tisztán emlékszem. Nem is igazán ismertem őt, de halála után sokat foglalkoztam vele és olyan volt, mintha beszélhetnék vele ha rágondoltam. De most eltűnt és szeretném, ha ő vagy ez a valami megint itt lenne. Hogy érhetném ezt el?
Ne akard kényszeríteni, hogy ott legyen veled.
Ha valóban érdekel, hogy miért tűnt el, akkor kérdezd meg tőle. :)
Ez a legegyszerűbb megoldás. :)
De semmiképp ne kényszerítsd semmire.
Szólítod, és megkérdezed tőle, hogy miért tűnt el.
Ha rágondolsz, akkor menni fog. :)
Ha nem jön egy ideje semmi válasz, akkor a dolgát befejezte, és elengedte a kezed. :)
Azonos szellemmé kell válnod, mert ez a tuti módszer, nem? Olyan, mint ha a. ember emberrel beszélgetne.
Nos, legegyszerűbb mód, ha meghalsz, de előbb utóbb úgyis véged lesz, úgyhogy csak ki kell várni türelmesen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!