Szellemidézés? Hogyan?
Figyelt kérdés
Az van (gyanítom) a házunkban szellem van. Mindig eldől vmi meg mikor néztem egy durva videót a lámpa elkezdett pislákolni de mikor kikapcsoltam már nem. Gyerekkoromban elvileg láttam mondták szüleim. Szellemet szeretnék idézni csak este lehet? Egyedül veszélyes? hogy kell? Tapasztalatok?2016. febr. 25. 20:31
2/18 A kérdező kommentje:
lehet, de ha megszáll? és ijeszget?
2016. febr. 25. 20:38
3/18 anonim válasza:
A szellem valószínűleg önálló tudattal rendelkezik ugye, ezért maximum kérni tudod, hogy megjelenjen. Olyan barátoddal próbálkozz csak az előhívásában, aki szintén hisz benne, különben hülyének fognak nézni, hogy ilyennel próbálkozol.
4/18 anonim válasza:
ha idezel megdzall, ijeszget, es idegileg tonkretesz, atveszi feleted az uralmat, azaz rajtad eli ki akaratat. nrm szabad szellemet idrzni, meg ilyen hulye ijesztgetos. videokat sem, mert bevonzod oket, es mar csak azt varjak, hogy felj, mert a felo embert tudjak manipulalni.
5/18 anonim válasza:
Egy bölcs tanács: mások nem látnak a fejedbe és nem ismerik a múltadat.
6/18 A kérdező kommentje:
és ha nem mutatom ki a félelmem?
2016. febr. 25. 20:49
7/18 A kérdező kommentje:
és mivan ha egy péklapáttal agyoncsapom? xD
2016. febr. 25. 20:50
8/18 anonim válasza:
Dühös lesz a pék és szellemeset fog alkotni.
9/18 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat k?
2016. febr. 25. 20:53
10/18 anonim válasza:
Miért nem írod ki a nick neved, ha ismerkedni akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!