Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az idegenek valójában démonok?

Az idegenek valójában démonok?

Figyelt kérdés
Több ilyen teróriáról is hallottam. Van is egy dokumentumfilm Aliens are demons a címe: https://www.youtube.com/watch?v=zqEfrOlbSyY

2016. febr. 15. 21:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hogy jön a Kereszténységhez a "Földönkívüli" és a "Démon".

Pokol csak a kereszténység tanaiban jelen meg.

Másképp, az nem egy külön dimenzió csak egy teória.

A démonokat a saját szavaimmal így definiálnám: "Test nélküli, sötét lelkek."

Ha a saját definícióm alapján nézem, mivel (allítóllag) a u.f.o-nak van "fizikai" teste így kizárt.

De ez csak saját meglátás.

2016. febr. 17. 09:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is igy godolom, hogy test élküli sötét lelkek a démonok. Csak nem tudtam megfogalmazi. Az ufo-k viszont olyan lények, akiknek fizikai testük van, a démonoknak és az ufoknak semmi közük egymáshoz. Egyáltalán nem lehet összekapcsolni a két fogalmat.
2016. febr. 17. 11:11
 13/20 anonim ***** válasza:

bármi megtörténhet veled, mivel a fizkai világ nem létezik, csak az öntudat teremti, hogy észlelhesse.

Ezek szerint szó szerint igaz a mondás, hogy a világodat te teremted. You create your own universe.

2016. febr. 19. 10:03
 14/20 anonim ***** válasza:

#12, az UFÓk nem lények.

az O object a szóban és tárgyat jelent.

bármi a repül, nem tudjuk mi az, de biztos nem élő UFÓnakminősül definíció szerint.

2016. febr. 19. 10:05
 15/20 anonim ***** válasza:
Az object nem tárgyat jelent, a szónak nincs konkrét magyar megfelelője.
2016. febr. 19. 17:16
 16/20 anonim ***** válasza:
#14----> Tudom, hogy az UFO-k az azonosithatatlan repülő objektum; angolul Unidentified Flying Object. A lények azok nem ufok. Csak sokan így hivják őket, ezért irtam énis igy. Még válaszoltam az elején, megprobáltam a válaszomba beleszőni a külömbséget UFO és a lény között.
2016. febr. 20. 15:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Négydimenziós téridő.....

Plusz a többi, jópár.

Mennyi is? 11? 26?

Elég absztrakt, de nem középiskolai matek írja le

2016. febr. 20. 16:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Annyiban idegenek, hogy egy másik síkról származnak, démonok ún. negatív minőségű asztrál lények. Mivel az embernek van asztrál teste, ezért az emberekre is hatással lehetnek az asztrál síkon levő lények (pl.szellemek, démonok), vagy mint egy gazda testet meg is szállják. Idiai források szerint az emberiség 70%-a kivan téve ilyen jellegű hatásoknak, 30%-a megszállt. Ha az embernek van szeme lát, fülével hall stb.stb., az ember fizikai testén kívül, van még több finomenergiából álló teste. Mindent ott érzékelünk ahol az előfordul, ahol megmutatkozik. Aki "rálát" az asztrál síkra azok láthatják is őket.
2016. febr. 22. 12:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Utolsó! Hát te totál SÍKhülye vagy!

Ember milyen sík???

2016. febr. 22. 15:48
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Gratulálok!

A kérdésre nem válaszoltál, de degradáló jelzővel illeted azt ki válasszal bír. Minden leírt szavad téged minősít!

Ha valaki nem ért valamihez, az nem azt jelenti, hogy rosszabb a másiknál, csak nem tudja, vagy nem arra használják a képességeit, amire való.

A magasztos ember épít, alkot, segít és jóra törekszik a saját tapasztalatai, meglátása és tudása szerint.

Míg az emberi söpredéket mindennek a fonákját látja a pusztítás motiválja, a szépet, a jót, a másét elpusztítani, degradál és fitymál, arra áll rá az agya, az járja át hitvány gondolatait.... amely sötét tudatlanságból ered!

Tanulj hát, ne add fel! Van még remény!

2016. febr. 23. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!