Labrador1 kérdése:
Furcsa dolgokat találok a lepedőm alatt amiket nem is én raktam oda ki vagy mi teheti oda őket és miért?
Figyelt kérdés
Ez az egész egy pár napja kezdödőtt. Egy hosszabb kirándulás után hazaértem és rögtön lefeküdtem mert hulla fáradt voltam.Eltelt két nap és mikor ujra lefeküdni készültem a lepedöm allat találtam két követ és egy zsirkrétát, mivel szkeptikus vagyok azt gondoltam hogy alvajáro lehettem igy nem igazán izgatott a dolog habár a családom szerint nem vagyok alvajáró. De ma éjjel kettőig olvastam az ágyban amelyben nem volt semmi mármint a lepedő alatt szoval mivel szomjas voltam kimentem vizet inni és visszamentem tovább olvasni az ágyba egy perc sem telhetett el mire észrevettem , hogy van valami a lepedőm alatt nagyon megijedtem a egy csavar egy cipzár és egy sakkfigura találtam és fogalmam sincs ,hogy hogyan erülhetett oda.2016. febr. 11. 11:09
11/12 anonim válasza:
Kérdező, eltűntél? o.O itt hagysz minket egy ilyen megoldatlan rejtéllyel? :/ nem történt azóta hasonló eset?
12/12 Fleurr válasza:
Szerintem a kérdező rájött, hogy kinokozta ezt az eglszet, és h nem egy szellem volt, ezért elszégyellte magát és inkább többet nem írt.
A kamerás ötletet viszontbsztem is fogadd meg. Akkor többet fogsz majd tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!