Mi lenne a reakciód, ha?
Figyelt kérdés
Éjjel hajnali 2-kor arra ébrednél, hogy a Figyelő (The Rake) bámul az ágyad széléről?2016. jan. 29. 23:00
1/9 anonim válasza:
Olyankor még nem fekszem le, de amúgy meghűlne bennem a vér és tuti nem csinálnék semmit egypár másodpercig. Sikoltozós típus nem vagyok, az nem lenne. Ha percekig nem mozdulsz, akkor nem tudom, mit csinál, de nála lenne a labda.
Remélem, nem álmodom erről, mert nem vagyokn félős, de ez parás.
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok képben, de mit csinál vajon a Figyelő, nem csak figyel?
4/9 anonim válasza:
Na ne fárassz már. Hajnali 2 órakor én simán fent vagyok, még háromkor is. Felőlem nyugodtan bámulhatja az üres ágyat, ha ez a perverziója. De addig is én hívom a rendőrséget.
5/9 anonim válasza:
Haaaaalló rendőrség? Valami beteg állat bámulja az üres ágyat hajnali 2 órakor. Az aszongya, hogy ő a figyelő. Ja, és hozzanak kényszerzubbonyt is!
6/9 anonim válasza:
Ezért tartok kést a párnám alatt...
7/9 anonim válasza:
Átfordulnék a másik oldalra. Nem kicsi az ágy, elfér, tőlem ücsörögjön csak ott.
8/9 handsomeboy válasza:
Van egy roham késem szóval vagy vagy de nem adnám meg magam haec nélkül az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!