Van bizonyíték szellemek létezésére?
Nekem számos képességem van, az üléstől a járásig kognitív képességek meg hasonlók, de tudom, hogy Lakos Kati sose látott egy szellemet se.
Nem az a lényeg, hogy szellemek léteznek meg mindenféle ezotétériás kacifántos történet igaz-e, hanem hogy túl keveset tudtunk a világról és mindenről, ahhoz, hogy olyan kijelentéseket engedjünk meg magunknak, hogy valami "nem létezik". Én sose láttam igazi szellemet, de legalábbis nem láttam olyasmit, amit arra lehetne fogni, hogy "szellem", de mégis tudom, hogy léteznek, mármint nem szellemek, hanem lennie kell valaminek a fizikai test után. Érzem és tudom, hogy van valami a háttérben, csak nem vesszük észre. Valójában túl kevés az, amit érzékelünk és a gépek érzékelnek. A világ sokkal részletesebb annál, mint azt valaha is gondolnánk. A halál nem hinném, hogy a vég inkább egy új kezdet. Sosem halunk meg, csak máshol folytatjuk tovább.
Elnézést, maga - maga lát engem ?
Komolyra fordítva a szót : ki vagy mi az, akit a kamera nem lát, de pl. a liftet tudja blokkolni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!