Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csak én vagyok egyedül, aki...

Csak én vagyok egyedül, aki az 1967-es Patterson féle nagyláb videón látható lényt valódinak tartja?

Figyelt kérdés

Többször is megnéztem, olvasgattam a kommenteket, és egyre inkább az szilárdult meg bennem, hogy a videón amit látunk, az nem egy ember kosztümben, hanem tényleg egy emberszabású lény. Tudom, hogy volt egy alak, aki azt mondta, hogy ő volt beöltözve, de szerintem ő csak hírnevet akart magának szerezni.

Ha megnézzük a videót, akkor minden, a mozgása, a végtagok, az izom látható, ahogy mozog, semmi olyan nincs benne, ami arra mutatna, hogy ez egy jelmez.

https://www.youtube.com/watch?v=Us6jo8bl2lk

2016. jan. 19. 14:08
1 2
 11/18 anonim válasza:
25%
Anyád a hiszékeny
2016. jan. 22. 06:33
 12/18 A kérdező kommentje:

Sokan úgy állnak egy ilyen lényhez (meg sok más egyébhez is), mintha csak tündérmesékben létezne, valami természetfeletti dolog

pedig semmi ilyenről nincs szó

A történelem folyamán éltek ilyen élőlények, pl. a Gigantopithecus

Sárkányok se léteztek, dinoszauruszok azonban igen

Csak hát a mindennapi életbe teljesen beleszürkült, begubózott ember az minden hasonlóra rávágja, hogy marhaság

Persze érveket nem hoz fel, hogy miért

2016. jan. 22. 15:01
 13/18 anonim ***** válasza:
11-es, ez az összes érved? Szánalmas. Jellemző a megvezethető kis pistikékre.
2016. jan. 22. 19:10
 14/18 anonim válasza:
Mi van te se vagy kemény f****
2016. jan. 22. 21:33
 15/18 anonim válasza:
De mért? Te ugatsz itt a 12- éves hiszékenyekről akk ne dumáljàl
2016. jan. 22. 21:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne higgy el minden videót, egyértelmű hogy hamisítvány.
2016. jan. 23. 12:50
 17/18 A kérdező kommentje:

A youtube teli van nagylábos videókkal

Ez az egy viszont teljesen más, sokkal valósághűbb

ráadásul a majmok bolygója milliós költségvetéssel a következő évben jött ki, és ott sincsenek ilyen jó "jelmezek"

2016. jan. 23. 14:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Annak nem is az volt a célja hogy élethű legyen. :)
2016. jan. 23. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!