Csak én vagyok egyedül, aki az 1967-es Patterson féle nagyláb videón látható lényt valódinak tartja?
Többször is megnéztem, olvasgattam a kommenteket, és egyre inkább az szilárdult meg bennem, hogy a videón amit látunk, az nem egy ember kosztümben, hanem tényleg egy emberszabású lény. Tudom, hogy volt egy alak, aki azt mondta, hogy ő volt beöltözve, de szerintem ő csak hírnevet akart magának szerezni.
Ha megnézzük a videót, akkor minden, a mozgása, a végtagok, az izom látható, ahogy mozog, semmi olyan nincs benne, ami arra mutatna, hogy ez egy jelmez.
https://www.youtube.com/watch?v=Us6jo8bl2lk
Sokan úgy állnak egy ilyen lényhez (meg sok más egyébhez is), mintha csak tündérmesékben létezne, valami természetfeletti dolog
pedig semmi ilyenről nincs szó
A történelem folyamán éltek ilyen élőlények, pl. a Gigantopithecus
Sárkányok se léteztek, dinoszauruszok azonban igen
Csak hát a mindennapi életbe teljesen beleszürkült, begubózott ember az minden hasonlóra rávágja, hogy marhaság
Persze érveket nem hoz fel, hogy miért
A youtube teli van nagylábos videókkal
Ez az egy viszont teljesen más, sokkal valósághűbb
ráadásul a majmok bolygója milliós költségvetéssel a következő évben jött ki, és ott sincsenek ilyen jó "jelmezek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!