Felsororlnátok az ismertebb creepys szörnyeket?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondoltam mint Jeff, Slenderman, Eyeless Jack és ilyesmik.2015. dec. 10. 17:07
1/6 Missi_Key válasza:
ha megválaszolod a saját kérdésed abban mi a poén...?
nézz fel creepypasta-ra :D van lények rovat..ott fel vannak sorolva a híresebb lények akikről olvashatsz
2/6 Missi_Key válasza:
csak neked csak most:
3/6 Missi_Key válasza:
ezek igazából storyk az entity részlegben..de nagyjából látod a címekről h kiről fog szólni :D
4/6 A kérdező kommentje:
Nem megválaszoltam a saját kérdésemet hanem gondoltam rajtuk kívül van még. Am kössz
2015. dec. 12. 19:50
5/6 anonim válasza:
A legdurvább ixlen szőrny én lennék pedig róka nem írt még senki.. Tavaly szabadultam 24 évet töltöttem le... Azt hiszem ebből sejthetitek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!