Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez véletlen egybeesés lehet?

Ez véletlen egybeesés lehet?

Figyelt kérdés

A húgom most ötödikes és nagy divat az osztályban náluk ez a Charlie Charlie baromság. Mondta is hogy mozog a ceruza mikor kérdeznek valamit de oda se figyeltem rá, mert tudom, hogy kölykök és csak szivatják egymást.

Ma viszont majndem sírva jött haza, hogy ő többet nem idéz szellemet. Állítólag cukkolták az egyik osztálytársukat hogy idézze meg Bloodi Maryt. Bementek a lánymosdóba és a tükörbe nézve mondtak olyanokat hogy hisznek a sátánban meg Bloodi Mary jöjj el stb. És közben a villanyt kapcsolgatta ki-be.

Egyszercsak leesett a villanykörte amit a lány elkapott, majd ijedtében eldobott. Kiszaladtak a mosdóból de mikor visszanéztek látták, hogy ég a lámpa a villanykörte nélkül.

Próbáltam reálisan megmagyarázni, hogy valószínűleg a kapcsolgatástól, vagy ilyesmi, de nem tudom...

2015. nov. 19. 15:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a wcben található neonlámpa páros számú csővel van felszerelve
2015. nov. 21. 01:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Hagyományos égő volt. Mindegy...szerintem erre a kérdésre nem fogok választ kapni. Túl fura. Jobb elfelejteni és nem foglalkozni vele. Köszönöm az eddigi válaszokat
2015. nov. 21. 10:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is megidéztem már Bloody Maryt de én éjfélkor és sötét szobában tükör előtt. Ez kb 3 éve történt. Semmi bajom nem lett. Szóval biztos van valami logikus magyarázata az egésznek, mert Bloody Mary nem lehetett.
2015. nov. 28. 18:32
 14/14 anonim válasza:
Nos ilyen dolgok léteznek mondjuk ezt a történetet igen nehezem hiszem el, szerintem csak kicsik és beképzelhették a dolgot. De ilyen fajta idézés nem nagyon van ilyen rituáléhoz több kell. Gonosz lélek jelenlétéhez meg bánat,félelem,káros szenvedélyek stb is elég de mondom a villanykörte leesése lehetséges a kapcsolgatás miatt viszont szerintem a világítást beképzelték.
2015. nov. 29. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!