Sméagol létezik?
Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 17:40
4/13 A kérdező kommentje:
4-es: szmiágól, így már rémlik?
2015. nov. 1. 20:07
5/13 anonim válasza:
Tudod, gyűrűk ura, kicsi hobbitok utitársa, pici,kopasz, kúszik mászik, skizofrénes, kissé beszivott, pöfe , kishijan pucer stb
7/13 anonim válasza:
#3-as vagyok. Már tudom ki az😊 ( kicsit rondán néz ki, vagy ha nem kicsit akkor nagyon)😅 amúgy szerintem nem létezik, mert ő csak egy kitalált szereplő.
8/13 anonim válasza:
Kérdező!
Te vagy egy buta tizenéves vagy, aki szombat délután letöltötte egy torrentoldalról a Gyűrűk Urát, és -nem lévén tisztában az eredeti mű keletkezésének történetével- komolyan felmerül benn ez a kérdés, vagy másodéves szociológia-hallgató, akinek először jut eszébe, hogy egy internetes oldalon feltett ostoba kérdésére adott válaszokat használjon a dolgozatához. Amúgy jót nevettem a kérdéseden.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 8-as, igyekszem! :D
2015. nov. 2. 22:06
10/13 airun válasza:
Létezik. Az ágyad alatt lakik és amikor a hasadra fordulsz alvás közben szopkodja a mellbimbódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!