Szerintetek ilyen lehetséges?
Figyelt kérdés
Először szeretném mondani, hogy nem vagyok UFO hívő, ez az egész ufós dolog totál hidegen hagy, de:
Ha azt vesszük, hogy a világban minden féle fajú, formájú egyéb lényekről beszélnek a népek, az nem lehetséges, hogy talán más bolygókon, más galaxisokban akár emberek is élhetnek.
2015. okt. 29. 19:27
1/4 anonim válasza:
Miért ne volna lehetséges?
Mert nem lehet megmérni?
Vagy mert nem ír róla a Biblia?
2/4 anonim válasza:
Én azt vallom, hogy ha a világmindenségben mi itt vagyunk ezen a bolygón, akkor miért ne lehetnének más civilizációk más bolygokon . végül is az űr hatalmas, milliárd bolygó van, biztos nem csak mi vagyunk. Persze bizonyítani nem tudom, de fura lenne Ha csak mi lennénk nem? Az már más kérdés h eddig miért nem találkoztunk veluk.
3/4 anonim válasza:
És az a feltevés is megér egy misét, hogy nem csak az az univerzum létezik, amelyet mi látunk, tapasztalunk. Akár végtelen számú is.
4/4 anonim válasza:
Ez így igaz. Nem tudhatjuk mi van ott ahová még csak el se látunk. És azon túl. De ezt sztem sose fogjuk megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!