Szerintetek is én egy természetfeletti lény vagyok, mások ezt látják de én nem tudom? (többi lent).
Vagyis halott. Egy élőhulla. ( De nem olyan mint a walking deadban!) Szinte mindig hallom ahogy a suliban mondják mikor meglátnak hogy itt egy hulla. Meg ilyesmik. Ez azért érdekes, mert a járásom is olyan mint a élőhalottaknak. Meg az arcom is olyan beesett és vékony is vagyok. Meg a bőröm is ilyen fehér, néha meg olyan mint a hulláké! Meg mindig ilyen hideg vagyok (a bőröm), most is! O.o és érzelemmentes. Meg csupa fekete ruháik vannak. Nem is igazán reagálok a dolgokra. Csak úgy vagyok. Meg enni is, inni is keveset fogyasztok. Pl. Akár ha nem szólnának szüleim, tökre ellennék anélkül is xD. Meg a halállal természettfelettivel kapcsolatos dolgokért is rajongok. Meg szeretem a temetőket. Pl. Van egy romtemető, ahova néha elmegyek, hogy gondolkodjak, meg ilyesmik. Meg érdekelnek is az ilyen dolgok, pl. Démonok meg szellemek. És nem egyszer fordúlt velem elő olyan hogy paranormális szellemek voltak a házban, mikor egyedűl voltam.
Lehet hogy észrevették a körülöttemlevők, és én nem tudam hogy meghaltam? Xd
Ok. Hülye ez a kérdés, de már régóta ezt tapasztalom :O.
Köszke a válaszokat, ha esetleg van köztetek halott, akkor mondja el tapasztalatait!
Egy Lány.
A hullát csak a kinézeted meg a viselkedésed miatt mondják, nem azért mert azt hiszik, hogy szellem vagy. A legtöbb ember érdeklődik a szellemek és egyéb dolgok iránt, ez teljesen természetes.
Nem vagy halott.
1. több kaja, több alvás
2. küldj képet, eldöntöm hogy igaz-e
3. lehet valami mentális bajod van
4. vágtad már meg magad? Ha vérzel nem vagy halott Van szívverésed? Ha valamelyik igaz rád, nem lehetsz az.
Ezzel szeretnél kitunni a tömegből.
Szerintem meg élvezed is. Irasodbol látszik. Élvezed azt hogy annak hisznek. Amiben semmi rossz nincsen, legtöbben ahogy te is tesznek érte, hogy valamilyen formában ki tűnjenek.
Bocsáss meg nekem de nem nagyon hiszem, hogy szeretnek változtatni ezen. Természetfeletti nek semmiképpen sem vagy az.
Ha te természetfeletti vagy, akkor mindenki mást természetellenesnek kell láss, hiszen magad előtt te vagy a természetes.
Ha az a természetes, ami te vagy, (hiszen nem természetesként akarattal viselkedni szándékos tudatos természetellenesség!) akkor nem te vagy a természetfeletti, hanem mások ütnek el a természetestől!
.
Mindebből következik, hogy te természetes vagy és nem természetfeletti, ugyanúgy, mint mások.
.
"...paranormális szellemek voltak a házban, mikor egyedűl voltam."
Kérjed meg a paranormális szellemeket, hogy távozzanak békével, ugyanakkor vonzzad be a normális szellemeket magadhoz!
Majd kinősz belőle. Feketében jártam, hideg vagyok általában és olyan tipikus "ha még 0.5 másodpercig rámnézel kitépem a torkod" alapnézésem van.
Voltam már Sátán, Halál, Dementor, Boszorkány, de egyiknek sem hiszem magam.
Ha azt mondják élőhulla vagy nem úgy értik hogy egy mágiával felkeltett holttest vagy, hanem úgy hogy úgy nézel ki mint aki mindjárt megdöglik.
Termeszet felettinek az emberek azt tartjak ami ismeretlen/ magasabb rendu mint ok. Egy hulla nem lehetnel , mert akkor ugy buzlenel, hogy mindenki elmenne melolled. Hallottam olyan helyekrol ahol ha eltemetnek egy elolenyt akkor az eletre kel. Vannak ilyen helyek ,de elrejtettek oket, mert az emberek egyre ostobabbak lettek.
A lelek mar ilyenkor az osok kozott van ,es elborzadva nezi, hogy milyen undorito, buzolgo kupac lett a testebol. Lelektelen, ures testek .
En szerintem ez az allapotod nem vicces. Hozd renbe magad, mert biztos, hogy igy en nagy fokban elkerulnelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!