Tudnátok írni legendákat, dolgokat a vérfarkasokról?
:D Enyje fiúk...
Ne legyetek gorombák, ő csak egy tinilány aki nem tudja mit kezdjen magával a Twilight után...
áh az első 3 válaszoló feldobta a napomat :D vagyis inkább a hajnalomat.. (milyen véletlen... hajnal.. Twiligh... lehet nem is akkora véletlen??! ;) )
nos amit én tudok:
kell valami gaz meg farkasbundából készült öv amit magadra kötsz teli- vagy vérholdkor meg kántálni is kell valamit meg lehet a farkas véréből is inni kell
valahol olvastam régen szóval ne vedd készpénznek, épp h előtudtam kotorni valamit az emlékeim közül :D
aztán.. van egy másik verzió..
egy démon réges régen nem a messzi messzi galaxisban, megátkozott x számú embert a farkasember kórral akik generációkon át tovább adták ezt a betegséget.. voltak akik nem váltak azzá de a vérvonalban mindig volt valaki akin kijött. ez igazából Darren Shan - Démonvilág című sorozatában van, olvasd el egész nyugodtan, remek könyv mindegyik. Ha NORMÁLIS vámpíros sztorit akarsz akkor meg ajánlom figyelmedbe szintén Darren Shant-tól a Rémségek cirkusza könyveket :)
az egyik legjobb író! A démonosban a farkasemberek dominálnak meg a démonok, varázslók stb, a Rémségek cirkuszában a vámpírok, bár ebben is van farkasember :)
olvasd el őket, sokkal jobbak mint a twilight. nem villódznak a vámpírok a napfényben és a farkasemberek sem jól megtermett ölebek ;)
ja és nehogy azt hidd hogy bármelyiknek is van valóságtartalma, ezek csak kitalált dolgok, nem léteznek se vámpírok, se farkasemberek :)
na puszi a hasadra, csőzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!