Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki mondana általa vagy...

Valaki mondana általa vagy ismerőse által átélt valódi szellem történetet?

Figyelt kérdés
Nem olyanokra gondolok, hogy: "Szóval be voltam nyomva és akkor megjelent az a valami ..." és hasonlók, hanem valódiakra.
2015. júl. 21. 00:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Démon nem jó ?
2015. júl. 21. 22:18
 12/27 anonim válasza:

Figyi. Az enyém ne

m tudom de lehet véletlen egybe esés .

Anya készülödik a munkába reggel 5:30 kor. A dédmamámtol kapotz egy fülbevalót. Anya felakarta venni mire az le esett és nem volt meg. Pont amikor felakarta venni, halt meg a déd mammám nagyon betegeskedett :c

2015. júl. 21. 22:35
 13/27 A kérdező kommentje:
A démon egy gonosz lélek, igaz? Milyen tapasztalatod van velük?
2015. júl. 21. 23:16
 14/27 anonim ***** válasza:
Jó sok tapasztalatom , ugyanis hívom ( megidézem ) őket
2015. júl. 22. 10:51
 15/27 anonim ***** válasza:
Mephistopheles-vel nyitnám a sort . Épp démonidézéshez készültem ( füstölő szer , bűvös kör stb minden ami szükséges hozzá ) . Minden ajtót s ablakot bezártam hogy a a szél vagy hasonló ne zavarjon meg , hozzáfogtam a citatióhoz . Először kevés dolog volt észrevehető , enyhe fuvallat , a parázs felizzott ( tehát kísérő jelenségek ) a szobában eléggé sötét volt , s pár perc ( kb 2-3 vagy annyi sem ) egy fekete ember formájú köd alak lebegett a szemem előtt
2015. júl. 22. 10:57
 16/27 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még sztorik, ha van valakinek.
2015. júl. 22. 12:36
 17/27 anonim ***** válasza:

Nekem van még.

Szóval az unokatestvéremmel történt . A pasijának volt csaja idézgetett össze-vissza. Amikor az unokatestvérem ex csaja felakasztotta magát , azon az éjszakán az unokatestvérem vele álmodott , azt kérte tőle hogy segítsen neki mert fáj. Amikor azt kérdezte tőle hogy mi fáj, vér csorgott az arcàból és ilyenkor felébredt, és fuldoklott, a nyakán pedig kéz nyomok látszottak . Nappal tányérok meg hasonlók repültek a fejét célozva , egyszerre hideg lett a szobában többször is és amikor a pasijával beszélt , még látható is volt fekete szerű füst . Képeken is látszottak furcsa fekete micsodák . Az unokatestvérem pasija aki a halott csaj exje , amikor a háza előtt elment, látta a halott csajt hogy áll egy menyasszonyi ruhában és csak nézi őt.... Ezt sikerült gyorsan megoldanunk így csak pár napig tartott.

2015. júl. 22. 15:36
 18/27 anonim válasza:

3 sztorit tudok.

1.: Unokatesóm mesélte ezt, egy rokona esküvőjén történt: unokatesóm, a vőlegény és vőlegény kishúga sétáltak a Körös partján, egyszer a kislány azt mondja "ki az bácsi ott?", "hol?" -kérdezték tőle, odamutatott, de nem volt ott senki.

2.: Másik unokatesóm (7 éves kislány) mondta, hogy egy éjszaka felébredt és egy kapucnis férfit látott a fotelben ülni, a szüleit felébresztette, h

nézzék meg, de addigra eltűnt.

3.: Ötödikben tanulószoba előtt csak úgy poénból szellemet idéztünk, egyszer az egyik osztálytársam azt mondta, hogy megjelent egy öreg néni egy pillanatra, én pedig egy fekete kutyát láttam. Később észrevettük, hogy az iskola egyik szomszédos udvarában az egyik épület falán megjelent egy fekete kör, addig nem vettük észre, pedig elég sokszor voltunk azon a helyen 8mármint ahol szellemet idéztünk) a haverokkal.

2015. júl. 22. 15:37
 19/27 A kérdező kommentje:
Igen, állítólag a gyerekek nyitottak az ilyesmire és látnak bizonyos dolgokat. Ez a szellemidézés akkor ezek szerint egyáltalán nem játék. Ha valaki öngyilkos lesz, akkor kötelezően itt ragad a lelke? Erőszakos halál esetén mi a helyzet?
2015. júl. 22. 22:40
 20/27 anonim ***** válasza:

Én megérzem az ilyen dolgokat. Egysze éjjel felébredtem, nagyon nyugtalanul aludtam, és ahogy ki nyitottam a szememet, egy emberi alak suhant át a szobán. nem kommunikált velem, nem nézett rám. Szerintem éreztem, hogy itt van és azért keltem fel. Csak ugy egyszerüen, mintha észre sem vett volna, egyik falon bejött, keresztül a szobán, a szemközti falon távozott.

Még volt olyan, hogy a szemem sarkábol láttam árnyakat. De a leg félelmetesebb az volt, amikor mondott nekem valamit (nem láttam, csak hallottam) valami érthetetlen nyelven. A hang forrásábol itélve, olyan 2 méterre lehetett tőlem. Egyszer meg a nevemet is mondta, tisztán hallottam, olyan suttogó, kissé rekdt hangon. De azt már a fülembe mondta, ott volt mellettem! Na, akkor komolyan beszartam! 24/F

2015. júl. 24. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!