Láttatok már valami természet feletti lényt?
10.
biztos nem láttál?
(amúgy a madarak dinoszauruszok)
Kíváncsi vagyok, kérdező, miért nem hasznos számodra (meg mások számára) az első válaszom. Teljesen őszinte, a valóságnak megfelelő választ adtam, hiszen még tényleg nem láttam természetfeletti lényt.
Tán azt hiszed, hazudok?
Nem, mintha érdekelne hogy lepontozol/tok, csak kíváncsi lennék a gondolatmenetre, aminek a végeredménye ez a durcás kattintás lett.
De, tényleg láttam. De az időgépemet még nem akartam felfedni. Szóval te se áruld el senkinek. (Még jó hogy mások ezt nem olvassák.)
"ha márláttal a természet része"
Hát amúgyis a természet része és a természet feletti kifejezést az ember a nem ismert dolgokra használja.
Ahogy a gravitáció is természetes ésláthatatlan.
Szia!
Én láttam már Ufòt vagy valami olyasit:
Volt amikor csak egyet,de kettőt és hármat is láttam egyszerre. Amikor nagyszüleimnél voltam láttam egy fehér gömböt, ahogy elkezd emelkedni és eltűnik.
Egyszer a Balatonnál láttam amikor nyaraltunk,apukámmal lementem futni a partra (ez kb. fél 7-kor volt) és megláttam egy szürke tárgyat. Volt amikor osztálykiránduláskor láttam egy ufót.(Bár tudom,hogy az osztályban is van egy-két "ufó" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!