Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan érhetem el hogy lássam?...

Hogyan érhetem el hogy lássam? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kicsi korom óta van mellettem egy szellem , egy látó nem rég mesélte , hogy össze vagyunk kötve. A lényeg az hogy egy nőről van szó és elvileg nem lehet rólam sehogy sem leszedni. Csak akkor láthattam amikor a látó hölgy átadta a kezét és kérte hogy csukjam be a szemem akkor villant be a lány arca. De szeretném hogy mindig lássam ezt hogyan tehetném? hogyan érhetném el? köszönöm a válaszokat előre is és kérlek csak rendes válaszokat adjatok

2015. júl. 16. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ketté harapom a monitort "ha majd beszélsz vele".
2015. júl. 16. 22:44
 12/18 anonim ***** válasza:

A sok suttyó értelmetlen és tudatlannal szemben itt egy kis útmutató a tisztánlátás eléréséhez, legalábbis annak elérésének megkezdéséhez. Privátban is leírom, csak szeretném látni a reakciójukat a bohócoknak ^^

Vannak bizonyos technikák amelyek segítenek előhozni a tisztánlátás képességét.

Ezek közül néhány:A harmadik szem felnyitása, amely a 6-os csakra megnyitásával kezdődök, illetve a toboz mirigy fizikai aktivitásának a beindítása (ez a nehezebb, de hatékonyabb része a dolgoknak)

Ennek a módjai: Elérheted ezt mély meditációkkal, amelyek a 3. csakrád megtisztítására irányulnak, illetve annak megnyitására. Ezzel szemben elhozhatod ezen képességedet a nem fizikai dolgok érzékelésének elkezdésével.

Erre három példa:Ha az őrangyalod segítőkész, akkor az ő mozgásait képes leszel érzékelni amint a következő módon teszed azt. Elsősorban szépen megkéred, hogy álljon a szobádba valamelyik pontra, majd szépen megköszönöd neki, hogy segített (előre). Elképzelsz egy háromszöget magad előtt, melynek közepén egy piros pont van. Ha ezzel megvagy akkor a piros pontot kell nézned, de a 3 szög vonalaira kell koncentrálnod, lehetőleg a 2 szélső állóra. Ha ezzel megvagy, akkor a periférikus látásoddal lásd azt a pontot ahova az őrangyalodat állítottad. Továbbra is a háromszögre koncentrálj, majd kérd meg arra, hogy gyorsan mozduljon el a periférikus látásodból kifele. Ekkor látni fogsz egy kis mozdulatot onnan, mintha elsuhanna valamit (természetesen mindent meg kell köszönni neki, mert nem köteles ezt tenni.) Ez sokat segíthet a megnyitásában, ha gyakorlod eleget.

2. módszer: Ha van egy ismerősöd aki ráér akkor egy világosabb fal mellé állítod és nézed őt, mondjuk a homlokát. A szemeddel nem szabad fókuszálnod, mégis a teste körül lévő részre kell koncentrálnod, ahol ilyen bizsergést, vagy fekete/szürke peremet fogsz körülötte látni (ez az aura). Ez is segíthet a megnyitásában.

3. módszer: Beállsz a tükör elé egy sötét (pl fekete) pólóban és megpróbálod a 2 ujjad közé koncentrálni az energiákat (képzeld el, hogy áramlik a két ujjad között valami, bármi). Ha ezzel megvagy, akkor szépen lassan kezd el széthúzni az ujjaidat és látni fogsz egy bizsergést, mint amikor a meleg bezavarja a képet, csak sokkal sűrűbben. Ez az energia kivetülése. Ha eleget gyakorlod akkor a színét is megfogod látni.

A 4. módszer pedig a meditáció. Ezekben a meditációkban pedig az égieket is megkérheted, hogy segítsenek az ilyesfajta dolgok elsajátításában. Viszont ezeket csak az emberek önzetlen és szeretetteli segítésére szabad használni, különben nem fogod megkapni azt.

2015. júl. 17. 01:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Oh és egy kis meditációs gyakorlatra megírt példa:

Becsukod a szemed és a lélegzetedre vagy a sötétségre amit csukot szemmel látsz, koncentrálsz. Én ezt használom jó ideje és beválik + a külső behatások ellenére is viszonylag zökkenőmentesen lehet elvégezni.

Ezzel szemben van az a módszer ami mély tudatállapotba visz le. Képzelj el egy lépcsőt, melynek 10 lépcsőfoka van. Indulj el ezen lefelé és elérsz egy mozgólépcsőhöz. Ez a mozgólépcső (amilyen sebességben neked megfelel) levisz egy mezőre/rétre/virágos rétre. Ha átkelsz a réten (ha át akarsz és úgy érzed át kell), akkor lesz még egy mozgólépcső ami egy tengerhez visz le. Ha ezen a ponton akarod a mélyebb részét elérni a tudatállapotnak akkor ereszkedj le a tenger aljára és feküdj le a tengerfenéken.

Ha tovább akarsz menni akkor a víz tetején sétálj keresztül és lesz még egy mozgólépcső (ez lehet, hogy le lesz zárva) és ha lemehetsz egy lávás területre fogsz érni. Kicsit mintha a pokol előtere lenne, de semmi köze hozzá. Tufás, gidres-gödrös lávapocsolyás terület ez (ha itt akarsz mélyre kerülni, akkor az egyik közeli kürtőbe ereszkedj le).

Ha véletlenül ezen is túlmehetsz és nincs lezárva a lépcső, akkor a következő szinten egy kis kápolna szerűség lesz. Ebben van egy oltár. (Egy ilyen kupolás, nyitott, pilléres megoldású épület ez.) Az oltár elmozdítható és egy csapóajtó lesz ott, de ezt még nem sikerült megnyitnom nekem.. még nem jött el az ideje. Eddig tudom a dolgokat.

(Ha visszakerülsz az elejére, vagy a te meditációd során eltűnik a rét, akkor csak engedd el a gondolatokat (hagyd, ,,hogy kilebegjenek a fejedből") és kerülj oda vissza ahol előtte voltál.

2015. júl. 17. 01:11
 14/18 anonim ***** válasza:
(Drogokat és más tudatmódosító szereket semmiképpen se alkalmazzál, mivel időlegesen segítik előhozni a tisztánlátás képességét, de ezzel egyúttal károsítják és elzárják azt hosszabb-rövidebb ideig. Ha pedig huzamosabb ideig alkalmazod ezeket a szereket, akkor még az örök elzárva maradás esélye is fennáll.)
2015. júl. 17. 01:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egy pszichiáter erre tökéletes választ tudna adni kedves kérdező.
2015. júl. 17. 01:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha fejlődsz láthatod hosszu évek mulva de ikább vetesd le.

Olyan nincs hogy nem lehet leszedni csak nem akarta azt mondani hogy ehhez ő kevés

2015. júl. 17. 04:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Ezaz!!!

Menjel el megint a szarulatodhoz.... Majd csodalkozol mikor az osszes penzed leakasztja rolad te okos.

Szeretem ezt a logikat.. Eddig nem tutad hogy ott van aztan egy vaksi asszony azt mondja neked ott van:D es te mar latni is akarod:D

Sok sikert!

2015. júl. 17. 11:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát téged se az eszedért szeretnek,az már biztos...
2015. júl. 17. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!