Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Leirnatok milyen paranormalis...

Leirnatok milyen paranormalis jelenseg tortent veletek?

Figyelt kérdés
Tortennek velem dolgok itthon amire nem talalom a magyarazatot. Azert szeretnem a torteneteiteket olvasni,hogy megtudjam ilyenkor mi a teendo.

2015. júl. 14. 14:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én mikor abban a házban vagyok, ahol apa meg mamám lakik, akkor folyton fura dolgok történnek. Ráadásul minden este filmet nézünk (apa, én, tesóm), szóval éjszaka közepén kezdünk el aludni.

Bekapcsolt teljesen magától a szgép, leesett az asztal közepéről a kés, kimentünk a teraszra ott volt a szomszéd macska és zölden villogott a szeme. Egyébként, ha ilyen témáról van szó, nekem magától könnyes lesz a szemem (nem sírok). Meg néha színes foltokat, inkább emberszerű dolgokat látok, néha csak mennek, néha viszont engem néznek…

Bár, én nem hiszek a szellemekben és a természetfölötti lényekben. Istenben hiszek. ;)

2015. júl. 18. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!