Egy hozzá értő ember segítsen nekem abban, hogyan tudok kapcsolatot teremteni egy vagy több kicsi korom óta engem követő démonnal?
"Hihetetlenül érdekelnek a démonok."
Semmi sem gátol abban, hogy kutass a témakörben. Akkor te magad is rájössz, semmi démoni nincs az esetedben.
Igen, lehet!
Ha csak részben igaz ez a kérdés, már bajban vagy.
A démonok nem játszópajtások, hagyd őket és fordulj Istenhez.
Remélem elfogadod ezt a tanácsot.
már beszéltél velük, ovis korodban.
azt tették amit kértél, de ha jól sejtem soha nem hangzott el a szádból, hogy ok, bebizonyították, most már elmehetnek.
hm?
beszélhetsz velük..most komolyan, ha csinálni akarnak veled valamit, az nem ezen fog múlni, hacsak nem vagy extrém bunkó...
Ne akard velük felvenni a kapcsolatot, mert azzal csak erősíted! Azt mondod, érdekelnek téged a démonok.Hát persze, mivel a kapcsolatot ők maguk kezdeményezték veled gyermekkorodban és mivel te fogékony voltál rájuk, azóta is befolyásuk alatt lehetsz, ha kommunikálni kezdesz velük, rosszabb lesz.Egy óvodás gyermek magától nem kezd démonokról érdeklődni, normális esetben azt sem tudja mi az, de ha látott is már olyat, akkor fél tőlük, nem pedig kíváncsi.
Inkább Istennel kéne felvenned a kapcsolatot,téged erősítene, a démoni befolyást pedig csökkenteni.Ezzel semmit nem veszítenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!