Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ma láttam egy fekete macskát...

Fëlyne Banshee kérdése:

Ma láttam egy fekete macskát a temetőben. Ők a holtak őrzője? O. o

Figyelt kérdés

Szóval, sétáltam a járdán és a temető mellett mentem el, s látom, hogy ott sétálgat egy fekete macska. Lefényképeztem, mert szeretek cicákat fényképezni.

Igazából csak sétált és a golyeszait nyalogatta, aztán hempergett. Szóval... ezek a macskák a holtak őrzői?

2015. júl. 3. 11:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Remélem nem cicákból!

A cicák és a mackók szeretik egymást! :3 <3

2015. júl. 3. 12:38
 12/17 anonim ***** válasza:

11-es.

Igy lett a cicamaci:D

2015. júl. 3. 18:59
 13/17 anonim ***** válasza:

"Ma láttam egy fekete macskát a temetőben. Ők a holtak őrzője?"

Teccik érteni asszonyom engem nem őriznek a macskák, mert kutyás vagyok.Talán a férgek, de őket se mondanám, mert ők a fogyasztóvédelem.

2015. júl. 3. 23:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Most valahogy elképzeltem egy fantasy filmet, ami úgy kezdődik, hogy sétál a macska a temetőben. Tetszik az ötlet, hogy a macskák a holtak őrzői, de csak így film szempontjából. Az aki babonás esetleg összekapcsolhatja a fekete macskát a temetővel, aki nem, annak szerintem nem jelent semmit azon kívül, hogy aranyos a cica.
2015. júl. 4. 00:43
 15/17 A kérdező kommentje:

Aranyos a cica.

Az egyiptomi mitológiában van nagy szerepe a macskáknak, miszerint ők azok akik a lelkeket átvezetik a folyón ahol a megnyugvás halál utáni fityfiritty várja őket. Lehet hogy egyiptomi, valami ilyesmi mítoszt ismerek.

Boruljatok térdre, s imádjátok a hatalmas macska istennőt! Hail Bastet!

2015. júl. 4. 10:03
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ők a holtak őrzője?"

Igen, és ha egy halott kiakar jönni a sirbol akkor ők visszakaratézik és duplán leszögezik a koporsót, pláne ha anyós is köztük van.

2015. okt. 31. 14:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, jó nagy forma vagy. :D
2015. nov. 6. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!