Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetet ez? Eddig még...

Mi lehetet ez? Eddig még ilyen nem volt.

Figyelt kérdés

pár hete kezdődöt.

Éjjel felkeltem ínni kicsit hideg volt egyszer zajt hallotam.

És azt mondta kelj fel mert az ezotéria rovatot trollok irányitják kitalált sztorikal.

Mi lehetet ez?

Elnézést aki hisz valamibe de miért hisztek olyanba amit nem tapasztaltatok.

Volt egy olyan kérdés hogy:

Hiszek az ezotériába de miért nem történt semien?

Feleljétek meg ti.

Ezosok és szkeptikusok egyaránt ide irhatnak.

Üdv:szkeptikus

2015. jún. 29. 11:12
1 2
 1/18 Duenna ***** válasza:
Te még egy fejletlen és éretlen lélek vagy, ezért nem fogod megérteni, sem felfogni az ezós témákat. Még néhányszor le kell születned ahhoz, hogy rádöbbenj, az élet és a halál nem olyan egyszerű, mint ahogy azt a csöppnyi értelmeddel elképzeled!
2015. jún. 29. 11:54
 2/18 A kérdező kommentje:

Ez fura:D

Van hitem Istenben.

Van sejtésem az ufokva csak aba nem hogy itt vanak.

De a szelemekbe nincs.

Sokáig hitem benük.

Slenderman, the rake.

Akkor váltotam át szkeptikusá amikor the raket olvastam és féltem.

Egy az éreztem hogy figyelnek de kinyitotam a szemem.

Tudod mit látam?

Az igazat.

Nem kell félni mert nem léteznek.

2015. jún. 29. 14:21
 3/18 Duenna ***** válasza:
Kérdező! Inkább tanulj meg helyesen írni, annak több haszna lenne rád nézve!
2015. jún. 29. 14:27
 4/18 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért de diszlexiás vagyok
2015. jún. 29. 14:35
 5/18 Duenna ***** válasza:

2-es kérdező! Az jó, ha hiszel Istenben. Létezik.

Az UFOK-k léteznek, és ide járnak a Földre tömegesen. Legfeljebb nem látod őket, de hidd el, hogy a katonaság tud róluk, de mivel katonai titok, így nem fognak róluk beszélni.

Szellemek is vannak, de nem látod, hiszen magasfrekvencián rezgő fénylények. Ők nem bántanak, nem rémisztgetnek, csak vannak, mert Isten teremtette őket is. Örülök, ha láttad az igazat, a létezésüket. Akkor már nem vagyok egyedül. :)

2015. jún. 29. 14:40
 6/18 A kérdező kommentje:

Bocs de félre értesz.

Ha kormány rejtené az ufokat ugy gondolom ezt csinálnák hiba nélkül.

Ami lehetetlen mert emberek hibáznak.

Szelemeknek mi a köze Istenhez?

Nem teremtet Isten szelemeket.

Ha igen hol a bibliába?

2015. jún. 29. 14:45
 7/18 Duenna ***** válasza:
6-os! A biblia hazudik! A bibliát átírták, meghamisították, és kiszedtek belőle rengeteg információt, mert nem egyezik a mai Biblia, az ősi (Apokrif, vagyis az egyház által tiltott) iratok tartalmával! Ha az egyház igazságot hírdet, akkor miért titkol ősi iratokat?
2015. jún. 29. 14:56
 8/18 A kérdező kommentje:

Nemtom hogy amit irtál.

Eretnekség vagy szentségtörés.

Nem szedtek ki belöle semmit csak leforditoták.

2015. jún. 29. 15:03
 9/18 Duenna ***** válasza:

8-as!

Jézus 12 éves korától 30 éves koráig Indiában és Tibetben tanult! A Bibliában nincs szó Jézusról 12-30 éves korig, mert azokat a tételeket a 451-es Kalkédoni zsinatkor kiszedték a Bibliából, eltüntették, hogy ne is ismerhesse meg a nép az igazi ősi vallástant! Aztán 1945-ben véletlenül rábukkantak a Naghammadi apokrif (tiltott) iratokra, amiket Jézus korában írtak, és üldöztetésük miatt ezeket az iratokat elrejtették. Az Apokrif iratokból nagyon sok minden kiderült, hogy a Bibliát átírták, meghamisították, és kiszedtek belőle rengeteg információt, mert nem egyezik a mai Biblia, az ősi iratok tartalmával! Az egész Apokrif irat fenn van a neten angolul és magyarul is, ha érdekel, nézzél utána!

Miért tiltották ki az eredeti ősi tanokat? Mert ez egy pszichikai hadviselés. Az egyház egy kőkemény, zsarnoki terrorszervezetet akart felépíteni, ahol a vezetők korlátlan engedelmességet követeltek. A papság a politikával karöltve hatalmas uralomra tett szert emberek milliói fölött. Azok, akik a papság, vagy az ingyenélő nemesség ellen lázadtak, úgy állították be őket, hogy Isten ellen lázadnak, és büntetésük halál. Azért volt szükség az egyháznak az eredendő bűn tanra, hogy a későbbiekben az egyházi hierarchiát egy hatalmi elnyomó szervezetté alakítsák. Jézus eszmeiségéről, tanításairól pedig minél kevesebbet akartak látni a Bibliában. Tulajdonképpen a kereszténység a Krisztus utáni ötödik-hatodik századra átvette a szidott zsarnoki római birodalom helyét, mint elnyomó gépezet.

És végül ne felejtsük el, hogy egész Európában az egyház mindenkit boszorkánysággal vádolt, akik ismerték és gyakorolták a régi ősi vallást, és máglyán égették el őket, mint boszorkányokat. Az ősi magyarok is ismerték az ősi gnosztikus vallást, de István uralkodása idején a római katolikusokkal karöltve Magyarországon is kiírtották az őslakosságból az ősi tudást, még az ősi rovásírásunkat is eltörölték, kiírtották. Egyedül a bevehetetlen Kárpátok sűrű erdeiben maradt meg, így most onnan hozzuk vissza, és tanuljuk ismét a saját rovásírásunkat. Így mára Európában végleg kiírtották a gnosztikus tudást, ezért mennek keletre azok, akik az ősi vallást meg akarják tanulni, akik ismerni akarják az igazságot. Ezek történelmi események, amik nagyon jól vannak dokumentálva, elismert kutatók és történészek gyűjtötték össze. Ha ismerni akarod az igazságot és a valóságot, akkor neked is fejlődnöd kell, mert a Bibliában ezt nem fogod megtalálni!

2015. jún. 29. 15:09
 10/18 A kérdező kommentje:

Boszorkányság számomra hülyeség de értem a témát.

Ha ennyire titkos mint mondod akkor te honét tudod.

Jézus életéről is van szó a bibliába.

2015. jún. 29. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!