Gábriel Ark angyalt szeretném meg idézni, hogyan
lehetséges? érdemes neki kezdeni? és honan tudom meg,
hogy ki az én őgi segitőm? Mert ugy érzem, mintha ő
lene!
gondolom ha valaki hívásra nem jön, akkor idézésre se nagyon fog....
2015. jún. 29. 00:15
Nincs gabriel ark angyal.
Angyalok e értelemben nem léteznek.
Te vagy saját segítőd. Neked kell fejlődni.
2015. jún. 29. 01:48
Missi, az idézés általában kényszer, olyasmikre használják, amik nem önszántukból jönnek. A sikere a módszertől, és az idéző akaraterejétől függ. Ami nem jön szép szóra, azt lehet kényszeríteni, csak rossz ötlet.
2015. jún. 29. 07:14
14/21 anonim válasza:
Felejtsd el. Gábriel a legnagyobb tekintéllyel rendelkező angyal, emberi parancs szóra nem fog ugrarni, csak ha Isten küldeni.
Egyébként meg egy átlagos embernél teljesen kizárt, hogy Isten látható formában odaküldje. Egyébként sem bírná elviselni a jelenlétét. Dániel próféta, aki szent ember volt, összeesett akkor, amikor Gábriel megjelent neki látomásban.
Még valami: A bibliai angyalok nem összetéveszthetőek azokkal, akikről az ezó könyvekben olvasol...
2015. jún. 30. 03:49
Megvannak a maga technikái, hogy hogyan is lehet érzékelni az őrangyalodat, vagy éppen a kirendelt segítő őrangyalodat. Elsősorban az asztrál sík érzékelésével kell elkezdeni, amelyet a harmadik szem megnyitásával kell folytatni, hogy ha becsukod a szemed, akkor lássad azt amit a fizikaival nem látnál. Nem tudok neked konkrét példákat mondani, mert nekem nem volt ilyenekre szükségem.. szinte mindent megadtak. Szerintem viszont bármelyik angyalkártyás, aki magasabb szinten van benne, tud neked segíteni. (Ha van bármi kérdésed, akkor válaszolok szívesen privátban!)
2015. júl. 3. 05:13
16/21 Flóra 12 válasza:
Az angyalokat hívni kell nem megidézni. Van őrangyalod akár több is de ő nem Gábriel.Az arkangyalok akkor segítenek amikor éppen szükséged van rájuk de nem az ő dolguk hogy mindig ott legyenek veled hanem az őrangyalodé.Viszont nyugodtan hívhatod ha úgy érzed kreativitásodat vagy vitalitásodat fejleszteni kell.
2015. júl. 5. 18:09
Gábriel nem őrangyal,hanem ark,azaz harcos. Örülj neki, ha nem találkozol vele. Az Istennek nevezett lény egyik katonája,sok mindenhez nem érthet a pusztításon kívül.
2015. júl. 15. 21:12
18/21 A kérdező kommentje:
Hmm,Őr angyalom,hog túdnék kapcosaltba lépni?esetleg álmomban? vagy nem muszaj fizikai látszatal,elég ha érzem,és tudunk ebszelni nem muszaj szóval,elég ha érezteti velem a választ,ere valaki tud vallamit?
általános gondolati üzenetküldés, emberre, hogy rá koncentrálsz, és pozitív gondolatokkal "beszélsz" hozzá, nem kell hangosan..
ez embernél. szerintem más lénnyel is működne, ha el tudod öt képzelni, és rá tudsz fókuszálni, a kérdés az hogy mennyire veszik jó néven...
2015. júl. 17. 01:29
20/21 A kérdező kommentje:
Már nem érdkel egyik Ark angyal sem,az én őr angyalomal akarok kapcsoaltba lépni :) őt akkarom fejleszteni,az az,maamat,és az őr angyalamot :)
Kapcsolódó kérdések: