Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért csak a Harry Potterben...

Miért csak a Harry Potterben olvashatunk az animágusokról?

Figyelt kérdés
Olvastam már máshol is(Engelfors trilógia),de ha pl ráguglizok akkor Harry Potter mindenhol.(Nagyon szeretem HP-t) de jólenne többet olvasni tudni róluk hogy létezhetnek-e.Valaki tud valamit róluk? (nem kell a rizsa köszönöm.) :)

2015. jún. 23. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért csak így találsz rá találatot, mert rossz kulcsszót használsz. Animal transformation, vagy animal shapeshifting keresésre rendes találatokat kapsz. A sámánikus, és más animisztikus vallásokban, hitvilágban, de a középkori boszorkányhiedelemben is bőven találsz utalást, és leírást az állati alakváltásról, állatok formáját felvevő emberekről(és fordítva)
2015. jún. 23. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Az egyik oka ennek, hogy nem léteznek.
2015. jún. 23. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert JKRowling találta ki a szót, azért.
2015. jún. 23. 17:02
 4/6 A kérdező kommentje:

2.húzzál már melegebb éghajlatra

3. tényleg?

2015. jún. 23. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Én sokat tudok róluk, de mugliknak nem árulhatom el, hogy miket.
2015. jún. 24. 14:43
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi Mcgalagony
2015. jún. 24. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!