The Rake ( lent)?
Sziasztok.
Ugyebar van ez a Rake ( figyelo).
Van rola vido tobb is amik kb kamuk..
Es van az a hires foto ( szerintem ismeri mindenki). A korul a foto korul miert volt olyan nagy felhajtas?
Eloszor azt mondtak hogy egy jatek promoja ( Resident evil PC). De a jatekkeszito ceg semmit nem tudot rola amikor rakerdesztek naluk. Aztan kb egy het mulva nagy nehezen kiboktek hogy ok csinaltak. De kb mintha undzolasra valaltak volna magukra. Ez miert volt?
Utolso 2. Nevetsegesek vagytok... Gratula. . Nem tudom tudtok e olvasni vagy egyaltalan ismeritek e a betuket... A kerdesben van olya resz ahol rakerdezek arra hogy letezik e? Nem! En csak a kep tortenetere es a korulote forgo dolgokrol kerdeztem...
Amugy hahaha.. Fogykosok..
Nem kötök bele az ékezetek hiányába, sőt, heJesírásodba sem - bár ezen a téren lenne mit javítanod.
Nem kifogás, hogy "telefonról írok", hiszen ha te LY-t jelölsz, annyira nem buta a telefonod, hogy heJette J-t tegyen a szövegbe.
Erről ennyit.
.
Belekötök viszont ebbe:
"En csak a kep tortenetere..."
Kérdésedből viszont hiányzik egy link, aminek megnyitása után mindnyájan tudhatnánk, MELYIK KÉPre gondolsz!
Az itteni rendszeres válaszolók közül többen tudunk gondolatot olvasni, de csak azokét, akiknek van!
A kérdező olyan intelligensnek hiszi magát mint egy N-ufó.
Nos nem tudom, szerinted intelligenciád felérne-e egy N-ufó intelligencia szintjével?
Szerintem az N-Ufók nem tudnak gereblyézni, és mivel ez számukra egy teljesen ismeretlen tárgy, ezért félnek tőle.
...igaz, azért én se nagyon örülnék, ha megtámadna a rake egy erdőben, és meggereblyézne, szóval ha tényleg tart tőle, akkor valahol érthető, még ha le is tudná magáról rázni a lábának lumbálásával.
Kedves kérdező!
Ne légy felháborodva válaszainkon, ha annyi nem szorult beléd, hogy trehányságod (visszaolvasás hiánya) a telefonra fogod!
Hiányos kérdést teszel fel, érdeklődsz egy képről, aminek linkjét ügyesen titkolod.
.
"...kb kamuk.."
Ilyenek végképp nincsenek, mert vagy igaz valami, vagy nem, de a kb.-nek itt semmi keresnivalója nincs.
.
Kb. kérdésre kb. válaszért nincs okod/jogod felháborodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!