Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti porbaltatok mar a "Charlie...

Ti porbaltatok mar a "Charlie charlie" ceruzajatekot? O. o

Figyelt kérdés

2015. jún. 19. 13:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Charlie fejlődik, semmit sem kellett mondanom, csak ráfújtam és a ceruza megmozdult.
2015. jún. 19. 14:15
 2/14 anonim válasza:
Előző válaszolónak:xDDD...Próbáltam sehol semmi.
2015. jún. 19. 14:31
 3/14 Ozmium42 ***** válasza:
77%
Hányszor kérdezed még meg? Fizetnek érte?
2015. jún. 19. 14:32
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Tudtam, hogy ma is terítékre kerül ez a kérdés.
2015. jún. 19. 15:18
 5/14 Missi_Key ***** válasza:
csak nekem nem történik semmi? :((
2015. jún. 19. 16:59
 6/14 VaTa94 ***** válasza:

Olyan csoró vagyok, hogy nem futja ceruzára. Vajon golyóstollal is működik?....

Hát nem jött össze... Pedig volt egy pillanat amikor azt hittem, hogy történik valami, de kiderült, hogy tévedtem... szóval próbáltam.

Habár ha csak ceruzával működik akkor nem ért semmit...

Fontos az, hogy milyen ceruzával csinálom? A derwent féle skálán melyik grafitkeménységűt kell használni?

2015. jún. 19. 18:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem működik. Hülyeség ez az egész challenge.
2015. jún. 19. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen, majd be f..tam utána. A ceruza magától nem mozdult, de Charlie oda jött ey pohár whiskyvel és akkorát csúlt a szárazjéggel, hogy még a kocsma ajtaja is berobbant.
2015. jún. 20. 04:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy azóta pszichológusok segítenek feldolgozni az eseményeket és a prosztatám is megnőtt. Lehet egy masszásra volna szükségem. De retteg, hogy egyszer Charlie beönt.
2015. jún. 20. 04:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

#4 Látod azért pontoztalak le, mert nem írtad oda az ok, magyarázatot bazzeg pedig egészen egyszerű magyarázata van. Aszongya, hogy az a bánatos felső ceruza akkor is mozogna, ha nem kérdeznénk semmit Charlie-tól, mert ugyanis azt nem Charlie mozgatsa, hanem a gravitáció, ami földön tart minket, bizony-bizony kolléga. Ez a helyzet!

Ö... egyébként a denevérembert lekaratéztam, kellett neki menőzni. Na mostmár mindegy, megyek veszek két ceruzát, és jól elbeszélgetek ezzel Charlie gyerekkel, elmagyarázom neki, hogy nem létezik.

2015. jún. 20. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!