Meg vagyok szálva?
Figyelt kérdés
Körülbelül 12 évesen Apáméknál aludtam nyáron , 2 emeletes házban. Ilyesztő volt a ház alapból is , de a gerendák mindig recsegtek , kopogást lehetett hallani. Az egyik este ( egyedül alszok ) valamiért nagyon féltem , így levittem a földszintre a takarómat és a földön laktam Apáékkal. Az ő szobályukkal szemben van a konyha , ezért látszik hogyha valaki történik ott. Alig tudtam elaludni , mivel a lépcső nyikorgott , a konyhából meg fura hangokat hallottam. De nem voltam félős gyerek ( annyira ) úgyhogy elaludtam. És azt álmodtam ( amig álmodtam valóságnak tűnt , mintha irányitottam volna az egész testem az álomban ) , hogy egy kacaj jön a konyhából , aztán felkapcsolódik a villany. Kimentem megnézni , és a konyha nem volt mással tele csak dobozokkal. És hirtelen rámtört valami láthatatlan alak , meglökött és felébredtem. Amikor felkeltem a szívem mintha megált volna , de ha ez nem lett volna elég , egy kacajt hallottam és láttam hogy le-fel kapcsolódik a konyhai villany. Lesokkoltam , de nagy nehezen felkeltem, oda mentem apához és ráncigáltam hogy keljen fel , üvöltöttem de nem kelt fel semmire se. Nagyon megilyedtem , de tudván hogy a konyhába valami van , elindultam arra. A villany nem kapcsolódott égve maradt . De amikor beértem a konyhába akkor a kacaj jött , és lekapcsolódott a villany. Úgy futottam ahogy tudtam apámig , és akkora maflást adtam neki hogy felkelt. Elmondtam mi történt nem hitt nekem, de mondta, hogy azt álmodta hogy a villanyt le-fel kapcsolgatom. Anyám és Apám külön él. Kb 5 év telt el , és Anyánál galérián alszok , és hallok a fejem mellet egy kopogást . Mondom biztos a szomszéd visszakopogok. Visszakopogtam. És azt a furcsa kacajt hallottam amit 5 éve. És ahonnan kopogtak az szinte lehetetlen onnan kopogni, mert az utca felőli oldalon lakok. Kezdjek félni vagy csak hülyeség? Ennek ellenére hogy ilyenek történtek , nem nagyon hiszek , gondolkozok , érdekel ez az egész szellemhistória , de lehet kellene.2015. jún. 13. 23:14
1/13 anonim válasza:
Nem a drogos szerető szórakozott?
2/13 A kérdező kommentje:
Nincs drogos szerető :) 12 évesen ki drogozik :O Megvetem azt is aki kipróbálja
2015. jún. 13. 23:35
3/13 anonim válasza:
Nem a tiéd:)
Amúgy miért veted meg ezeket az embereket?
Régebben én is megvetettem, de már egyáltalán nem.
4/13 A kérdező kommentje:
Sok jó ismerősömet a drog miatt vesztettem el.
2015. jún. 13. 23:41
5/13 anonim válasza:
Sajnálom, egyébként nem is egészséges és igazad van.
Amúgy nem vagy megszállva:)
Teljesen normális vagy. Még nincs a neved beírva a holtak könyvébe.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi , de azért elég para néha. De általába nincs semmi , mármint ha a haverokkal csak úg kimegyünk a temetőbe látnak valamit elrohannak én meg odamegyek megnézni hogy mitől is ilyedtek meg.
2015. jún. 13. 23:55
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi az offot. Ilyen hosszú szöveget nem fogok full helyesen írni. Páó
2015. jún. 14. 01:13
8/13 anonim válasza:
De éjszakázni sem szabad, nem egészséges.
Mi a kedvenc a zenéd, amúgy?
9/13 A kérdező kommentje:
Hát vegyes... amire lehet táncolni.. Meg a rock
2015. jún. 14. 01:20
10/13 anonim válasza:
Tudsz mutatni egy táncolósat?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!