Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek?

Sevilleszimonetta kérdése:

Léteznek szellemek?

Figyelt kérdés
Nekünk kertes házunk van és egyszer éjszaka valami folyamatosan kopogott a házban. Már mindenki aludt, csak én voltam ébren és hallottam a kopogást. Utána megreccsent a padló. Láttam, hogy a tárgyak egy kicsit megmozdultak. Nem mertem elaludni. Szörnyű volt!

2015. jún. 4. 05:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Léteznek. Azért mondom ezt, mert én egyértelműen láttam is egyet. Nem, nem csak beképzeltem, évekkel később más is látta ugyanott, ugyanazt(úgy, hogy nem tudott az én esetemről), ő még kommunikált is vele.

Jó tanács: ne fél tőlük, nincs okod rá, ők is a természet részei.

A zörejek valóban lehetnek hőtágulástól. Ha a tárgy a szemed láttára mozdult meg és nem mozgathatta szellő, stb, akkor az már valóban neccesebb, DE ez akár lehet a felfokozott lelki állapotod (félelem) hatására bekövetkező képzelgés is.

Nyugodtan aludj, nem fognak bántani.

2015. jún. 6. 00:00
 12/13 anonim válasza:
Léteznek de több külömböző fajta van. Ezeket most nem sorolnám fel ha nem baj. De többször volt nekem is hogy láttam alakokat. Egyszer még egy tál is leesett az asztalról miközben elég masszívan állt és nem lógott le a talpa.
2015. jún. 9. 00:29
 13/13 anonim válasza:
100%

Hagyd oket trollkodni!

Ami a valaszt illeti, nem, nincsenek szellemek ne felj tole.

Felig az almos kepzeleterod, felig a hotagulas meg a szel segithetett be ebbe. Aludj nyugottan, es ha este veletlenul eszedbe jut, vagy meg tapasztalod a jelenseget, gondolj arra, hogy megis mit akarhat toled egy szellem ?! ....

2015. jún. 26. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!