Ti miből gondoljátok hogy az angyalok jók a démonok gonoszok?
Ez attól függ, ki hogyan véli.
Egy sátánista soha nem fogja Istent jónak állítani, hisz ellene van, mint ahogy Isten hívei se fogják a démonokat jónak beállítani, mivel ellenük vannak.
10-esnek:
Természetesen a Szent Biblia könyveinek leírása előtti időkben is tisztában voltak ezzel az emberek.
De a kérdés arra vonatkozott, hogy MI miből gondoljuk ezt.
MI (én és a ma Magyarországon élő emberek többsége) mégiscsak a Bibliából értesült erről.
Vagy úgy, hogy közvetlenül olvassa a Bibliát; vagy úgy, hogy olyan filmeket nézet/történeteket hallott/olyan művészeti alkotások kapcsán tanult művészettörténetet amelyek ihletésében a Biblia tényező volt.
Üdvözlettel: 9-es
A harmónia feltartásáért felelnek. Mindkettő isten gyermekét szolgája, csak az egyik direkt(angyalok), a másik pedig indirekt(démon) módon.
Az egyik simogat, a másik pofoz ha így világosabb. Az a könnyítés hogy te választod meg hogy pofont kérsz, vagy simogatást. Csak erre idő míg rájössz. Addig pedig jó sok pofont fogsz kérni.
A démonok is angyalok, más néven bukott angyalok. Ha nem lettek volna ketté szedve, akkor nem lenne értelme a létezésnek. Játszanál egy olyan játékot, ami miután elindítottad egyből kiírja hogy győztél és vége?
jah és nem kell egy vallás se mögé beállni ehhez. Egy igazság létezik csak, hazugság annál több.
Ahhoz, hogy hidd/tudd hogy Isten nem csak a teremtő, hanem maga a teremtés is, ki létrehozott több teremtőtársat, hogy megalkossa magának a játszóteret és belerakja magát emberi formába. Végtelen, soha el nem múló örök létező vagy. Ehhez nem kell senki se, akire hallgatnod kelljen.
Mivel benned meg van minden. Isten nem személy, hanem minden. Minden ő! Nem kell senkihez menned. Sem Megbocsájtást kérned, sem megházasodnod, sem megkeresztelkedned nem kell. Ezeket azért találták ki (démonok), hogy kontroll alá vegyenek és a kakiba nyomják a fejedet. A kereszténység vitte véghez a legnagyobb népírtást és még mindig támogatja azt.....
". Ezeket azért találták ki (démonok), hogy kontroll alá vegyenek és a kakiba nyomják a fejedet. A kereszténység vitte véghez a legnagyobb népírtást és még mindig támogatja azt."
Ez egy kommunisták és szélsőliberálisok által terjesztett rágalom!
Isten pedig igenis egy (pontosabban három, de mégis egy, mert egylényegű) személy. Aki rajtunk és a kívül, a fölött álló teremtő.
"Aki rajtunk és a kívül, a fölött álló teremtő."
Azt akartam írni:
"Aki rajtunk és minden teremtményen kívül, a fölött álló teremtő, szuverén ÚR."
Mi a rágalom? Végig mészárolták a Földet és ráadásul egy pedofil csürhe az egész.
Vannak e tisztességes emberek alatta? Igen, vannak. De maga a forrás velejéig rohadt.
A démonok hozták létrével elszálltam picit, mivel nem tudhatom. De a kettő össze van fonódva, ebbe viszont biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!