Szerintetek tényleg láttam egy vámpírt?
Figyelt kérdés
Na szóval éppen este volt, és jöttem haza egy barátnőmmel, amikor láttuk hogy egy nagyon "szerelmes" párocska van a buszmegállóban, ahova mi szoktunk állni. Nem akartuk megzavarni őket szóval megálltunk a megálló mellett. Beszélgettünk aztán valami sikítást hallottunk. A lány ilyen ernyedten lógott szinte a fiú kezében. Aztán a fiú elkezdett egyre közelebb hajolni hozzá. Asszem a nyakához,de sötét volt. Ja és amúgy ők nem láttak minket mert pont egy ilyen árnyékosabb, takartabb helyen voltunk.2015. ápr. 23. 17:25
13/14 vámpírnaplók6269 válasza:
szerintem túl sok vámpírnaplókat nézel.
14/14 anonim válasza:
Sok volt a Robert Pattinson film?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!