Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért érzem őket? Lehetnek...

Miért érzem őket? Lehetnek szellemek?

Figyelt kérdés

Sokszor érzem azt, hogy valami/valaki egy szobában van velem.De csak az én szobámban és a fürdőben sehol máshol nem.

Éjszaka mikor aludnék akkor hallom h valaki járkál és ropog alatta a padló de nincs ott senki mindenki alszik. A tárgyaim leesnek a földre és nincs se huzat se pedig én nem bököm le. Az elmúlt 3-4 napban nagyon erősen érzem ezeket és szellemeknek vélem. A barátaim fele szerint lehet (velük is megestek hasonló dolgok) sokan azt mondják nem.

2015. ápr. 17. 21:05
1 2
 11/20 Legoman ***** válasza:
27%
Szellemek léteznek, csak te nem hiszel bennük.
2015. ápr. 18. 13:46
 12/20 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek a szellemekben, de megértelek. Ezt az ember egészen addig hülyeségnek gondolja amíg át nem éli. Velem is volt már hasonló de túlléptem rajta.Nem kell elköltözni, hanem hívj papot.Akkor meg fog nyugodni a lekiismereted és nem hallod majd többé a hangokat.Nem tudom mennyi idős vagy de ha még sulis akkor a biztonság kedvéért kérdezd meg a szüleid, hogy nem-e kamerázták be a szobád :)A padló szokott csak úgy is recsegni, amiatt ne aggódj. Nálam mindig nagyon hideg volt, de nem volt gond.FONTOS!!! Ne kezdj bele mindenféle rituáléba, mert ha esetleg, valamilyen véletlen folytán, talán mégis szellem/démon van a szobádban lehet, hogy csak felbőszíted. De az is lehet, hogy valami miatt a lelkiismereted csinálja ezt veled. Gondolkozz el azon, hogy megbántottál-e valakit az utóbbi időben és kérj tőle bocsánatot. És az, hogy a barátaiddal is volt ilyen csak azt bizonyítja, hogy ez bizonyos szinten gyakori dolog.

Ha van kérdésed írj nyugodtan :) Remélem tudtam segíteni.

2015. ápr. 18. 16:19
 13/20 anonim válasza:
Szia! Mikor kisebb voltam 12-13 akk sok horrolt neztem. Most tanácsadója jarok. Hat sajna nem tett jot a sok film. Néha meg ma is hallom h járkálnak a hazba a folyofo vegen. Hat szar ugy de biztos h nincs ott senki es nemerdekel csak a képzeletem. 17/f
2015. ápr. 18. 17:18
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszi :) de az van h én ilyenek véget nem is nézek semmi horrort

utóbbiakban párnák és a táskák esnek le és nincsenek a polc szélén

2015. ápr. 18. 20:29
 15/20 Legoman ***** válasza:

Akkor az még nem nagy baj, ha csak táskák és párnák esnek le.

Ha nem zavar. De legközelebb szólj rá, ha nem hagy békén. :)

2015. ápr. 19. 10:08
 16/20 anonim válasza:
A szekrényed instabil, a tárgyak leesnek róla, ezért recseg a padló.Ezért azt hiszed, hogy valaki van a szobádban és mert valakik (akár itt a Gyakorin) betáplálták a ,,léteznek szellemek" gondolatot a fejedbe. Nyugi, csak rendezd el stabilabban a cuccaid.
2015. ápr. 21. 21:08
 17/20 anonim ***** válasza:
A tudósok szerint nem léteznek szellemek, és én sem láttam még egyet sem pedig már 28 éves vagyok, mint egyszerű magánember!
2015. ápr. 22. 08:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Léteznek.Ne a tudósokat vegyétek alapul.Ők a fizikai látható törvényeket irják le.Ezek a lények jóval fölötte állnak és fizikai törvényekkel nem irhatóak le.Véletlenül nem vettél részt korábban szellem idézésben vagy bármilyen okkkult praktikában, mágia stb. vagy a szüleid?
2015. ápr. 26. 12:10
 19/20 anonim ***** válasza:

"Bebizonyították: nincsenek szellemek

2009-11-05 09:01:00

 Túlvilági lények helyett a mágneses tér zavara okoz hang- és fényjelenségeket

Cumbria - Teljesen földi, már-már kézzelfogható magyarázatot találtak brit agykutatók a szellemjárás jelenségére, amit már a szerb fizikus, Nikola Tesla is tanulmányozott a múlt században.

Több, egymástól független tudóscsoport is bebizonyította, hogy a hátborzongató hang-, fuvallat- és árnyjelenségeket legtöbbször a tér mágneses mezőinek összekuszálódása okozza, amelyre agyunk egészen sajátságos módon reagál.

Az sem különös, hogy az ilyen jelenségeket kísérteties helyeken, mondjuk kihalt középkori kastélyokban érezzük, ahol a fémtárgyak, a sok fegyver, páncél, az ágyak fémrugózata mágneses rezonanciát produkál. A legutóbbi ilyen kísérletet éppen ezért egy híres angol „kísértetkastélyban", annak is a legrettegettebb helyiségében, a Gobe­lin-szobában végezték.

A 16. századi kastélyban a hiedelem szerint „Őrült Tom" szelleme kísért, aki annak idején gyilkosságot követett el az épületben.

- A vasrugós ágyba befektettünk egy pácienst, és a párna mellett megmértük a mágneses rezonanciát - tudatta a New Scientistben megjelent tanulmányában Jason Braithwaite fizikus.

- Nagy érzékenységű mágnesességet mérő műszerrel megvizsgáltuk, mi történik. A forgolódás olyan mértékben kuszálta össze a mágneses mezőket, hogy ezek az illető agyában megzavarták a temporális lebeny működését, amelynek során hangjelenséget érzékelt, és fénylátomása is volt.

A dolog érdekessége, hogy az agynak ugyanezen része felelős a halál közeli élményért, azaz az istenszerű fényjelenségért és a testenkívüliségért is, amiről a klinikai halálból visszatérők beszélnek.

H.G. "

Én nem tudom, de hogy vannak-e szellemek! Én leginkább saját magamnak, és a tapasztalataimnak hiszek nem a tudósoknak! De azoknak a csalóknak, akik abból akarnak meggazdagodni, hogy hatalmas pénzért, azt ígérik nekünk, hogy elűzik a szellemeket, démonokat, azoknak pláne nem hiszek! Visszaélésekre is alkalmat ad ez a dolog azért, ezért veszélyes! Bár azt talán sosem tudjuk meg, hogy vannak-e szellemek, vagy nincsenek, ha látok egyet, akkor majd hiszek bennük, addig ilyen vagy-vagy a dolog!

2015. ápr. 26. 14:52
 20/20 anonim ***** válasza:

"De azoknak a csalóknak, akik abból akarnak meggazdagodni, hogy hatalmas pénzért, azt ígérik nekünk, hogy elűzik a szellemeket, démonokat, azoknak pláne nem hiszek!"

Az ilyenek tényleg csalók úgy ahogy mondtad.Én ha ilyennel foglalkoznék ingyen tenném pusztán szeretetből, azért hogy segítsek másoknak megszabadulni ezektől és boldog kiegyensúlyozott életet éljenek.Szörnyű az hogy még bizonyos papok is kérnének pénzt ezért.Nem tudom, nem olvassák a bibliát ahol Jézus azt mondja hogy "ingyen kaptátok ingyen adjátok" (mármint az erőt a szellemek elűzéséhez)?Na mindegy....

2015. ápr. 26. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!