Hogyan kell elűzni egy Khylkort?
Figyelt kérdés
Sajnos életre keltettem egyet, mert képzőművész vagyok. Nem ez volt a szándékom, miután felismertem, hogy az alkotásom mellett egy khylkort is megidéztem leálltam a munkával erőt már nem adok neki. De félek, hogy jó ideig negatív hatással lesz az életemre. Csak olyanok válaszát várom akik tudják, mit jelent a Khylkor.#khylkor
2015. ápr. 9. 22:43
1/11 anonim válasza:
Én nemtudom mit jelent de érdekel az ilyesmi és hiszek ebben abban elmagyaráznád kérlek
2/11 anonim válasza:
Böjttel és imával. De a racionalitástól ő is elmenekül.
3/11 VaTa94 válasza:
Te nem a zsidók gólemjére gondoltál váletlenül? Amúgy nem tudom.
5/11 A kérdező kommentje:
A gólem is egy khylkort ídéz, szerencsére gólemről én is csak hallottam de soha nem talélkoztam még egy ember által alkotottal sem és nem is akarok. A khylkor tulajdonképpen egy megidézett démon, van a mondás: "Ne fesd az ördögöt a falra mert megjelenik" és ez pont eltalálja a lényeget. Portrégrafikákba és festményekbe fogtam bele az utóbbi időben de ez akaratlanul is khylkort idéz sajnos. A khylkorokat Tibetben a buddhista szerzetesek tudatosan hoznak létre de csak azért, hogy aztán le is győzzék őket, ez számukra a beavatásuk része. Mondjuk a bibliai 10 parancsolat is azt írja: "Ne csinálj semmilyen faragott szobrot, képet a földön, égen s vizekben lévő dolgokról". Azt hiszem a jövőben én is így fogok tenni.
2015. ápr. 10. 08:13
6/11 anonim válasza:
Képzőművészként azért nehéz azt megoldani,hogy ne alkosson az ember... Milyen jelekből következtetsz arra,hogy megidéztél egy ilyet?
8/11 A kérdező kommentje:
Csak hobbiból fogtam bele a képzőművészkedésbe! Ami miatt rájöttem, hogy khylkort is megidéztem az az lett, hogy eléggé rossz szándékú emberek léptek be az életembe hirtelen akik, ki kell, hogy mondjam! Szó szerint az őrületbe akartak kergetni. A legjobb "barátaim" nekemestek, hogy tönkretegyenek, akik azóta természetesen már nem a barátaim, de nem őket okolom, az én hibám is, hogy "varázspálcához" nyúltam (ceruza és ecset) majd bálványt idéztem akaratlanul is. Piszok negatív energiákat is előhozhat így az ember. 15 évesen mikor grafittizni kezdtem akkor is belépett egy negatív, mondhatom démoni befolyás alatt lévő személy az életembe akinek aztán sokáig a céltáblája voltam, bár sokat ártani szerencsére nem tudott. Egyébként most sikerült megértenem Van Gogh és Munkácsy festőművészek tragikus sorsát mert sajnos ők is begolyóztak amellett, hogy zseniálisakat alkottak, viszont műveikkel olyan szellemeket is kicsalogattak a palackból ami aztán felemésztette őket. Írigylem a profi művészeket, hogy amellett, hogy jókat alkotnak az energiákon is tudnak uralkodni. Nekem ez amatőrként, úgy látszik nem megy de sebaj, találok majd más elfoglaltságot magamnak. :)
2015. ápr. 10. 21:51
9/11 A kérdező kommentje:
Az említett művésznővel is felvettem már a kapcsolatot! Ő azt mondta, nem tud khylkort idézni csak festett egy képet. Nem tudom igazat mondott-e? Bízom benne, hogy igen!
2015. ápr. 10. 21:53
10/11 anonim válasza:
Milyen alap ezrelmi töltetet kapott?
abból táplálkozik, vagyis azt az érzelmet kell elkerülni hetekig.
egyébként mállékony, ha nem kap enni csoffad. míg végül egy legyintéssel szét legyezhető.
Képet meg addig elrakni.
Ha ismersz védőpecsétet (sátornégyzet) akkor azt papírra felírni és ráragasztani addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!