Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ouija táblával idéztem szellem...

Ouija táblával idéztem szellemet, de megijedtem és nem köszöntem el. Van még rá esély, hogy elköszönjek, és visszaküldjem őt a saját világába?

Figyelt kérdés
Először idéztem szellemet, de kintről hangokat hallottam, ezért megijedtem és abbahagytam. Egyedül vagyok itthon, és félek, mert nem köszöntem el a szellemtől mielőtt abbahagytam volna az idézést. Egyértelmű jeleket kaptam, hogy van itt valaki, de nem tudom, hogy jó, vagy gonosz szellem-e. Segítsetek kérlek!

2015. ápr. 5. 01:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Engedjétek meg, hogy leirjam a véleményem, nem vagyok teljesen szkeptikus ember, de nem is hiszek el mindent, amit hallok.

A szellemeket olyan emberek idézik meg, akik hisznek bennük. Akik nem hisznek bennük, soha nem találkoznak eggyel sem. Miért van ez? Mert ez az egyéni hittől függ, aki hisz bennük, azok látni is fogják őket.

Miért nem szállja meg az ördög vagy a démonok azokat az embereket akik nem hisznek bennük? Miért, csak mélyen vallásos embereket szállnak meg? Akik nem hisznek bennük, azokat miért nem? Mert itt is az egyén sajátos gondolkodása teremti meg a gonosz "erőit".

Ha azt érzed, hogy valaki van még rajtad kivül a szobában, az a saját gondolkodásod, még jobban lebontva, a saját agyad szüleménye. Valahol olvastam, hogy ténylegesen van az agyadnak egy olyan területe, ami azt az érzetet adja, mintha más is lenne veled egy üres szobában. Ha nem tévedek a tarkó, vagy a fejed hátsó részén van ez, de egy komolyabb szakember megtudja ezt mondani.

A tudomány nem azért van, hogy az emberek hitét lerombolja, vagy szakadékba taszitsa, hanem azért van, hogy közelebb vigyen minket a megértéshez. Ha megfigyelsz egy dolgot, megérted a működését, akkor egyre inkább csökkenni fog benned a tőle való félelem. Megérted amit látsz, és már nem lesz olyan félelmetes. Olvass nagyon sokat, és gondolkodj, elmélkedj. Bár ez a dolog már egy éve történt, remélem jól vagy, és semmi baj nem történt veled.

2016. máj. 14. 18:58
 12/13 anonim válasza:
53%
A szellem megsértődött mert nem köszöntél el és most oda fog kakilni a szőnyeged közepére
2017. aug. 14. 17:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne szívj annyi füvet
2018. ápr. 13. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!