Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van egy társaság az iskolában,...

Van egy társaság az iskolában, szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy társaság az iskolában akik úgy hiszik hogy vannak démonok/szellemek és szoktak is ,,idézni'' ( :D), az lenne a kérdésem hogy szerintetek hogyan tudnék tőlük pénzt kicsalni? Mondjuk ha úgy teszek mint aki tud idézni és ezért persze pénzt kérek?
2015. ápr. 1. 15:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Neten csalj ki pénzt, az internetben több a potenciál, a társaság 300ft-ja uzsipénzre nem éri meg :D
2015. ápr. 1. 16:32
 2/25 anonim ***** válasza:
Ezért akár rendőrségi ügyed is lehet . Ezzel tisztában vagy ?
2015. ápr. 1. 16:36
 3/25 A kérdező kommentje:

Miért is? Nem csalok ki pénzt, hanem tisztességesen oda adják :)

Mi ebben a bűncselekmény?

2015. ápr. 1. 16:37
 4/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet. Ha nem erőszakkal "csalta" ki a pénzt, akkor legális tevékenységet hajtott végre, mind interneten mind élőben. Senkit sem jelentettek még föl a rendőrségen mert valaki meghívta a haverját egy fröccsre. Kérdező, hány éves vagy, fiú/lány?
2015. ápr. 1. 16:38
 5/25 A kérdező kommentje:
16 éves fiú vagyok, ezek a ,,Constantine-ok'' is 16 évesek :D már előre látom hogy gazdag leszek :D, s persze nem erőszakkal csaltam ki a pénzt, tehát nem bűncselekmény, nyugi én utánanéztem mindennek!
2015. ápr. 1. 16:43
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Téged fognak feláldozni a fiú wc-ben...
2015. ápr. 1. 17:05
 7/25 anonim ***** válasza:
Légyszi, privátban küldd már el a nevüket "társaság" tagjainak! Nem lenyúlni szeretném őket, csak kíváncsi vagyok :D Nem írok rájuk meg semmi :D
2015. ápr. 1. 17:22
 8/25 anonim ***** válasza:

Csak hiszik léteznek, de léteznek s a szellem s démon ugyan az.

De akik ilyen megidézgetős halangyákban hisznek... Úgy hisznek dolgokban fizikáját nem ismerik... Nem tudom hogyan tudnál... nagyjábo bárhogy. Agyhalottaktól nem nehéz.

2015. ápr. 1. 20:39
 9/25 anonim ***** válasza:

Azt mondták a szellemek, hogy holnap mindenkit szétloccsantanak...

Nagyon dühesnek tűntek és könyörtelennek.

Úgy tűnt, hogy nem lehet őket megállítani, törni, rombolni, tombolni akarnak. Érzelemmentesen....

Minden válaszuk csak gyűlölet, bosszú. És nem élvezetből teszik, mert most dühösek. Csak a pusztítás irányítja őket, maguk sem tudják miért. Csak azt tudják, hogy ölni kell....

2015. ápr. 1. 20:47
 10/25 anonim ***** válasza:
Attól, hogy hiszékenyektől pénzt akarsz lopni, nem leszel jobb ember, de ez téged nem érdekel. Az viszont fog, mivel csoportról beszéltél, ha ezek egyszerre rántanak be a wc-re, vagy várnak meg suli után. Legalább annyi eszed lenne, hogy ne azt rövidítsd meg, akivel naponta találkozol.
2015. ápr. 1. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!