Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik olyan zene vagy vers,...

Létezik olyan zene vagy vers, amit állítólag szellemek vagy földönkívüliek hagytak ránk?

Figyelt kérdés

2015. márc. 30. 23:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvben olvasható egy földönkívüli (Vogon) vers, íme egy részlet:

Ó, pirsönő morgolosta

Vizelevényeid mint a

többözös rejtjeméh hátán a szederjes gennyekély.

Huss, fohászom száll feléd

kedvelátos zümmögényem!

Abroncskodón körbesarj suhogó pettyeleveddel,

mert szétmarcangolom takonybibircsókjaidat

pacagánycsökömmel, meglásd!

Magától értetődik, hogy a Vogon költészet a harmadik legrosszabb a világegyetemben. A második legrosszabb Kria Azgótjaié. Amikor az Azgót Költők Nagymestere, Dagályos Morrogh előadta Óda a Kis Csomó Zöld Dagadékhoz, Melyet A Hónom Alatt Leltem Egy Nyári Reggelen című poémáját, a hallgatóságból négyen a helyszínen kimúltak belső vérzés következtében, és a Közép-Galaktikus Művészet-Manipuláló Tanács elnöke is csak úgy menekült meg, hogy lerágta a saját lábát.

A galaxis legjobb költőjét Lallafának hívták, és ő írta a szerte a Galaxisban létező legszebbnek tartott

verseket. Kötetének címe: Dalok a Hosszú Földről. Sajnos a Földön a verseskönyve nem kapható. :(

2015. ápr. 1. 00:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A legrosszabb verseket Paula Nancy Millstone Jennings írta. Ezek szerencsére a Földdel együtt megsemmisültek..
2015. ápr. 1. 11:16
 13/19 Tejinashi ***** válasza:
Kicsit komolyabban véve a kérdést, találtam egy blogot, ahol elvileg a Sziriusz nevű bolygóról származó írásjeleket boncolgatnak: [link]
2015. ápr. 3. 07:00
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Azért ez után a cikk után sem lengett ki túlságosan a komolyságmutató.
2015. ápr. 3. 10:11
 15/19 anonim válasza:

[link]

ehhez meg lyrics is van :p

2015. ápr. 8. 19:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon kemény SilverWolves, mintha valaki egy rakás elmebeteggel akart volna verset mondatni, de ehelyett az őrültek egymást túlkiabálva, magukba fordulva vagy egymást utánozva beszélnek érthetetlen zagyvaságokat. :D
2015. ápr. 8. 23:10
 17/19 anonim válasza:
100%
Mégis mire jók a rajzórán tanultak, ha nem erre?? :D Még régebben néztük ezt a videót, amikor a dadaizmusról beszéltünk, és hát... fogalmazzunk úgy, hogy meglepett. Egyébként soha nem gondoltam volna, hogy ezt a fajta tudást fel fogom tudni valaha is használni, erre tessék! :P
2015. ápr. 9. 19:56
 18/19 anonim válasza:
Csokonai Vitéz Mihály : Csikóbőrös kulacs
2015. ápr. 23. 16:45
 19/19 anonim ***** válasza:

sziasztok.én csak fesorolás jellegüen irnék.

ijen a biblia a srimad bhagavtam,a bhagavad gitá,a mahábhárátá.többet sajnos most nem tudok

igazábol nem földönkivüliektöl származik bár nincs kizára

hanem istentöl és azon keresztül a tanitványi láncolaton keresztül ami eljuttatta az idön keresztül máig.

a mahábháratában a rég multban a világ külömbözö pontjain megtörtént események nem feltétlen kronologiai sorrendben.pl van benne egy ojan rész mikor a foldre jön egy oriási nagy ufo és belelövi a napot a földbe.

persze ezt csak nagyon lesarkitva mondtam.

az a történet minimum 6000 éves

2015. dec. 23. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!