Létezik olyan zene vagy vers, amit állítólag szellemek vagy földönkívüliek hagytak ránk?
Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvben olvasható egy földönkívüli (Vogon) vers, íme egy részlet:
Ó, pirsönő morgolosta
Vizelevényeid mint a
többözös rejtjeméh hátán a szederjes gennyekély.
Huss, fohászom száll feléd
kedvelátos zümmögényem!
Abroncskodón körbesarj suhogó pettyeleveddel,
mert szétmarcangolom takonybibircsókjaidat
pacagánycsökömmel, meglásd!
Magától értetődik, hogy a Vogon költészet a harmadik legrosszabb a világegyetemben. A második legrosszabb Kria Azgótjaié. Amikor az Azgót Költők Nagymestere, Dagályos Morrogh előadta Óda a Kis Csomó Zöld Dagadékhoz, Melyet A Hónom Alatt Leltem Egy Nyári Reggelen című poémáját, a hallgatóságból négyen a helyszínen kimúltak belső vérzés következtében, és a Közép-Galaktikus Művészet-Manipuláló Tanács elnöke is csak úgy menekült meg, hogy lerágta a saját lábát.
A galaxis legjobb költőjét Lallafának hívták, és ő írta a szerte a Galaxisban létező legszebbnek tartott
verseket. Kötetének címe: Dalok a Hosszú Földről. Sajnos a Földön a verseskönyve nem kapható. :(
sziasztok.én csak fesorolás jellegüen irnék.
ijen a biblia a srimad bhagavtam,a bhagavad gitá,a mahábhárátá.többet sajnos most nem tudok
igazábol nem földönkivüliektöl származik bár nincs kizára
hanem istentöl és azon keresztül a tanitványi láncolaton keresztül ami eljuttatta az idön keresztül máig.
a mahábháratában a rég multban a világ külömbözö pontjain megtörtént események nem feltétlen kronologiai sorrendben.pl van benne egy ojan rész mikor a foldre jön egy oriási nagy ufo és belelövi a napot a földbe.
persze ezt csak nagyon lesarkitva mondtam.
az a történet minimum 6000 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!