Ez igazi szellem?

Figyelt kérdés
[link]

2015. márc. 30. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

:) Ügyes trükk és jó reklám az étteremnek.

Bár régen legalább "normálisan" kidolgozták a filmes trükköket komoly szakemberek. Ma meg már csak VFX meg CGI... :)

Mondjuk ehhez egyik se kell, mert nem egy nagy cucc.

2015. márc. 31. 19:13
 12/16 Legoman ***** válasza:
Nem igazi szellem. :) Nyugi, csak trükk, reklámfogás mint ahogy írták előttem is. :)
2015. márc. 31. 19:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez egy igazi reklámfogási szellemben készült reklám. Jól megnövelheti az étterem bevételét, ha sok hiszékeny ember rendel a kutyahúsból.
2015. ápr. 1. 13:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Léteznek szellemek , tény és való, de amelyek rombolnak és zajongnak , a harag miatt, és ők nem a jó oldalon állnak, ők keresik a békét, de viszont vannak a démonok akik durva dolgokra képesek , ezek képesek embereket is mozgatni folytogatni stb.. van példa hogy reggelre megébredt személy furcsa kéznyomot vesz észre a karján vagy a nyakán és fáj a helye, vagy karmolás ... az biztos lehet benne egy démon áldozata volt éjszaka... álltalában éjszaka vannak ember közelében mert az emberek olyankor energiaszíntjüket vesztik és könnyebb nekik ártani..
2015. ápr. 3. 18:05
 15/16 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom.
2015. ápr. 3. 18:08
 16/16 anonim válasza:
XDDDD ilyet én is tudok csinálni. Se nem szellem, se nem effekt, csak egyszerûen odakötöznek egy damilt és lehúzgálják a tárgyakat az asztalról, meg kihúzgálják a székeket ennyi
2015. ápr. 7. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!