Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki Isten? (Kérdésed túl...

Ki Isten? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
És mit csinál? 42 öregaasszonyra ráesett a fal ima közben, és szörnyethaltak, vagy naponta öl embereket, ez lenne Isten? Vagy ezt Sorsnak hívjuk, tehát Sors=Isten? Mozgatja valaki a szálakat, vagy magunk alakítjuk? És ha az ember Isten képmására termetődött, akkkor mért csodálkozunk, ho gy gyilkolunk mi magunk is?
2015. márc. 17. 16:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Egyik vallás sem tanítja, örök életed van, mert szinte minden vallás csak agymosás és butítást, romlást szolgálja.

Minden élőlény örök életü, a tested mint biológiai valami, elromlik és vége lesz. De te nem tudsz meghalni, míg energiád nem zavarják össze.

2015. márc. 17. 18:46
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

Isten megpihent az az pihen vagy valaki számára munkálkodik (kapcsolat,halál,pénz)

Hogy miért nem tesz semmit ha igazságtalanságért meghal valaki?Csak akkor avatkozik be az ügybe ha kérjük.És számtalan ember csak reménykedik ebben,pedig azt kérni kell,nem remélni.Azért gyilkolunk mert ősidők óta létezik az "ősbűn".Azóta senki sem tökéletes.

2015. márc. 17. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Tóth Árpád:

TETEMREHÍVÁS

Olykor a bíbor alkonyatban

Elnehezedik a szivem -

Felnézek a nagy, csuda égre,

És látást látok, úgy hiszem.

Boldogtalan fantáziámnak

Úgy rémlik, a felhők felett

Azért a csönd: meghalt az Isten,

És ravatalra tétetett.

Fejénél roppant arany lángok,

Antares s Orion ragyog,

Körüle térdre rogyva sírnak

Az árván maradt angyalok.

Valaki megölte az Istent,

És fekszik némán és hanyatt;

S reszketve a gazdátlan űrnek

Lakói hozzá bolyganak.

Jönnek a sárga Hold-lakók és

A Mars bölcs óriásai,

Saturnus-népek hat szivükkel

S Vénusz szirom-leányai.

És olykor egy-egy emberlélek,

A gennyes Földnek hirnöke

Jön, és láttára szerterezzen

A gyászolók kövült köre.

Ilyenkor egy nagy csöpp isten-vér

Az alvadt sebből fölfakad,

Legördül lassan, s átzuhogja

A végtelen világokat.

Egy nagy csöpp, bús, meleg isten-vér -

S a földön bíbor alkonyat

Gyúl tőle a sötét hegyek közt -

S én fölemelem arcomat,

És úgy érzem, e fájó arcnak

Nem lehet többé mosolya,

Mert ember vagyok én is, én is,

Az isten véres gyilkosa...

2015. márc. 17. 19:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Az első kérdésre természetesen a válasz az, hogy én! :)
2015. márc. 17. 22:04
 15/18 anonim ***** válasza:

Én vagyok Isten, most megszálltam egy hívőt, és általa gépelek. Azt a 42 asszonyt pedig azért öltem meg, mert nem voltak igaz hitűek.

Kielégítettelek?

Most távoztam.

2015. márc. 18. 01:14
 16/18 anonim válasza:
Ugyan privibe dumáltunk, de ide válaszolok az utsó üzenetedre, mert végül is korábban ezt itt nem tettem feléd meg: Ki Isten? Az, aki számodra is elküldte Jézus Krisztust, aki megváltana Általa téged.
2015. márc. 18. 11:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Hogy a mennybe juss elvileg meg kell halnod.Tehát lehet h isten megölte őket de így mennybe jutottak.Ez nagyon morbid és nem értek eggyet istennel ha ilyen.De ha meg véletlen dől rájuk valami akkor mért nem menti meg őket? Szetinteem az a baj hogy isten már nem segít.Egyébként elvileg 2 milliónàl is több embert ölt meg míg a sátán csak 10-et ami hát meglepő már ha igaz.De az itt a baj hogy sokan nem hisznek mert nincsenek csodák.Egyre több a gyógyíthatatlan betegség.Virusok de mért??? Senki se tudja talán a föld egy istenség nélküli bolygó lett.
2015. márc. 18. 22:02
 18/18 anonim válasza:
A hegylako az igen tudod csak egy maradhat.
2015. márc. 24. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!