Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mennyire igaz hogy a kutyák...

Mennyire igaz hogy a kutyák látják a szellemeket?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vettünk egy kutyust és van hogy ok nélkül meredten bámul maga elé és ugat. Mikor odamegyünk megnézni mi van ott, akkor semmit nem látunk. Ezért érdekelne, hogy igaz e hogy ők látják a szellemeket? És ha igen mit lehet vele tenni?
2015. febr. 28. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez meg egy hasonlóan viselkedő macska:

[link]

A szellemek látomások lehetnek, agyunk játékai. Ezt írta Vasziljev professzor a Telepátia című könyvében. Az állatoknak jó a telepatikus képessége. Volt olyan macskám amelyikről szinte pontosan tudtam hogy ha éhes volt akkor képzeletében spontán egy szaladó egér jelent meg. De csak képzeletében, hisz a szobában nem volt ott egy egér sem. Talán nem véletlenül született az a mondás sem, hogy "Éhes disznó makkal álmodik."

Hogy az a kutya mit láthat képzeletében azt nem tudom. Álmodozhat egy kutya társról, kiskutyákról, vagy egy emlék járhat a fejében. Embert is láttam ugyanígy viselkedni, és persze ő el is tudta mondani miért viselkedett úgy. Járt az agya, maga elé képzelt dolgokat, emlékeket, vágyakat.

2015. márc. 1. 14:19
 12/14 anonim ***** válasza:

7es én még nemlátam ellőböl hentes macskát biztos létezik is.

10es érdekes vélemény de mivan ha a bezavarunk nekik?

Pl őngyujto bezavarja a részecskéket mert melegiti őket.

A vidikbe (szelem kamusba) mindig kialszik a égő gyertya/gyufa.

Kárhogy lángszoró-nál nincs.

Nem léteznek szellemek , de idetbetegek igen.

Abbol sok

2015. márc. 1. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem mondom biztosra, de azt modják, hogy az állatok tényleg látják, meg a gyerekek is kb. 4 éves korig. Van a kis gyerekeknek ez a "képzeletbeli barát" akit csak ő lát, mi nem, pedig mondja, hogy ott van, de mi nem hiszünk neki, mert nem látjuk... nem lehet tudni.
2015. márc. 2. 21:54
 14/14 Br3tt válasza:
Az állatok és a babák szeme fejletlenebb, mégis fejlettebb, mint a miénk. Szóval igen.
2015. márc. 7. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!